Saç Rengi ve Saç Boyama 5.37 koleston kışkırtıcı kahve aldım...

nurselcagri

İncinsende İncitme...
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
226
0
96
Aydın
kızlar uzun zamandır loreal excellence serisi 5.15 buzul kahve kullanıyordum.çokta memnundum.ama bugün kipaya gidince kolestonun 5.37 kışkırtıcı kahvesini gördüm.kutunun üztündeki kızın saçı çok hoşuma gitti.(hoş hiçbir zaman tıpatıp olmaz ama :)) bende dayanamadım aldım.en azından buzul kahveden az biraz daha açık diye düşündüm.kullanan oldu mu acaba kışkırtıcı kahve?yorumlarınızı beklerim :) öptüm kucak dolusu hepinizi...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

$MbImage300.aspx.webp

Canım merhaba. Kolestonun renkleri kutu üzerindeki renklerden daha koyu oluyor.hemde çabuk akmıyorç inşallah sende isrediğin gibi olur. Boyayınca resmini bekleriz.

boyadın mı cnm resim ekler misin merak ediorunm bu rengi

kızlar merak edip soran tüm arkadaşlar için ortak bir cevap vereyim,görüntüyü açık hava bir yerde,güneşli havada resim çekilince ekliycem çünkü ev içindeki resimlerde belli olmuyor.ama loreal buzul kahve kullanmıştım daha önce,ondan hafif koyu oldu.yaklaşık 3 hafta oldu boyayalı hafif aktıktan sonra şimdi kahve görüntüsü veriyor ama koyu tabiki de..

ben sürekli bu rengi kullanıyorum . ilk boyadığında çok koyu oluyor. bir kere kutu üstünde görünen renkle hiç bir alakası yok yani. sonra akınca gerçekten kışkırtıcı oluyor. fakat ben de kendime yeni bir renk arayışı içerisindeyim. Yani şöyle ki kışkırtıcı kahve ile bir renk daha karıştırmayı düşünüyorum altın kahve nasıl olur bilmiyorum.

Back
X