- 14 Mart 2016
- 10
- 4
- 86
- 25
- Konu Sahibi bir bir iki
-
Dış gebelik olabilir mi ona baktılar mıMerhaba kızlar, sizlere akıl danışmak istiyorum. Gebeliğim 5 hafta 4. Gününde doktora gittim betamın ortalama 5 bin olması gerektiğini söyledi, kan istedi. Sonuçlar çıktığında betam 19 bin çıktı. Doktor da şaşırdı. 2 hafta sonra tekrar gel çoklu gebelik olabilir denildi tekrar gittim göremedik dediler şuan 7+5 deyiz. Sizce bu nedir başına gelen oldu mu hiç aklım karmakarışık.
Göremedikleri nedir. Kese mi bebek mi?Merhaba kızlar, sizlere akıl danışmak istiyorum. Gebeliğim 5 hafta 4. Gününde doktora gittim betamın ortalama 5 bin olması gerektiğini söyledi, kan istedi. Sonuçlar çıktığında betam 19 bin çıktı. Doktor da şaşırdı. 2 hafta sonra tekrar gel çoklu gebelik olabilir denildi tekrar gittim göremedik dediler şuan 7+5 deyiz. Sizce bu nedir başına gelen oldu mu hiç aklım karmakarışık.
Fazla artmış sanki çoklu gebelik olabilirMerhaba kızlar, sizlere akıl danışmak istiyorum. Gebeliğim 5 hafta 4. Gününde doktora gittim betamın ortalama 5 bin olması gerektiğini söyledi, kan istedi. Sonuçlar çıktığında betam 19 bin çıktı. Doktor da şaşırdı. 2 hafta sonra tekrar gel çoklu gebelik olabilir denildi tekrar gittim göremedik dediler şuan 7+5 deyiz. Sizce bu nedir başına gelen oldu mu hiç aklım karmakarışık.
Çoklu gebelik ihtimalini göremedilerGöremedikleri nedir. Kese mi bebek mi?
Eğer kese ve bebek gözüktüyse yani dış gebelik ihtimali elendiyse, ikinci bebek de bir süre sonra gözükür. Bende öyle olmuştu. Çook sonra gözüktü ikincisi.Çoklu gebelik ihtimalini göremediler
Şuan 8+3 deyim ne zaman gözükürEğer kese ve bebek gözüktüyse yani dış gebelik ihtimali elendiyse, ikinci bebek de bir süre sonra gözükür. Bende öyle olmuştu. Çook sonra gözüktü ikincisi.
Şuan 8+3 deyim ne zaman gözükür
8.haftada kalp atışı olmalı, duydunuz mu?Şuan 8+3 deyim ne zaman gözükür
Kalp atışının olduğunu söyledi ama dinletmedi doktor 8+3 de gittim en son kontrole8.haftada kalp atışı olmalı, duydunuz mu?
Benim tekil gebelik ama o haftalarda 6400 falandı. Sizin çoklu gebelik gibi muhtemelen hayırlı olsun sağlıkla kucaklayınMerhaba kızlar, sizlere akıl danışmak istiyorum. Gebeliğim 5 hafta 4. Gününde doktora gittim betamın ortalama 5 bin olması gerektiğini söyledi, kan istedi. Sonuçlar çıktığında betam 19 bin çıktı. Doktor da şaşırdı. 2 hafta sonra tekrar gel çoklu gebelik olabilir denildi tekrar gittim göremedik dediler şuan 7+5 deyiz. Sizce bu nedir başına gelen oldu mu hiç aklım karmakarışık.
Merhaba, tekrar kontrol edildi mi? Son durumunuz nedir acaba? Ben de aynı durumu yaşıyorumMerhaba kızlar, sizlere akıl danışmak istiyorum. Gebeliğim 5 hafta 4. Gününde doktora gittim betamın ortalama 5 bin olması gerektiğini söyledi, kan istedi. Sonuçlar çıktığında betam 19 bin çıktı. Doktor da şaşırdı. 2 hafta sonra tekrar gel çoklu gebelik olabilir denildi tekrar gittim göremedik dediler şuan 7+5 deyiz. Sizce bu nedir başına gelen oldu mu hiç aklım karmakarışık.
İlk gittiğim doktor 7. Haftamda ben kesede iki tane görüyorum tek yumurta ikizi olabilir dedi emin olamayıp eşini aradı. Eşi çoğul gebeliklere bakıyormuş. Eşide ben tek görüyorum 9. Haftanda tekrar gel bakalım o zaman daha net gözükür dedi. Araştırdığımda da genelde 9-10. Haftalarda belli oluyormuş. Memlekete geldiğimiz için gidemedim Son gittiğim doktor hiçbirşeyden anlamadı. Döndüğümde gideceğim inşallah bilgi veririmMerhaba, tekrar kontrol edildi mi? Son durumunuz nedir acaba? Ben de aynı durumu yaşıyorum
Çok teşekkür ederim, ben de 5+4 gündeyken betam 19181 çıktı. Bugün tam 6. Haftanın ilk günü, yakında kalp atışı için gideceğim ama ikiz olabilme ihtimalini duyunca çok sevindim. Hayırlısıyla gelsin inşallah, haberlerinizi bekliyorum. Ben öğrenirsem ben de size söylerimİlk gittiğim doktor 7. Haftamda ben kesede iki tane görüyorum tek yumurta ikizi olabilir dedi emin olamayıp eşini aradı. Eşi çoğul gebeliklere bakıyormuş. Eşide ben tek görüyorum 9. Haftanda tekrar gel bakalım o zaman daha net gözükür dedi. Araştırdığımda da genelde 9-10. Haftalarda belli oluyormuş. Memlekete geldiğimiz için gidemedim Son gittiğim doktor hiçbirşeyden anlamadı. Döndüğümde gideceğim inşallah bilgi veririm
Bugün gittim tek bebiş olduğunu öğrendim. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir sana daÇok teşekkür ederim, ben de 5+4 gündeyken betam 19181 çıktı. Bugün tam 6. Haftanın ilk günü, yakında kalp atışı için gideceğim ama ikiz olabilme ihtimalini duyunca çok sevindim. Hayırlısıyla gelsin inşallah, haberlerinizi bekliyorum. Ben öğrenirsem ben de size söylerim
Hayırla sağlıkla olsunlar inşallahBugün gittim tek bebiş olduğunu öğrendim. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?