5.5 aylıkken kilo durumunuzz nedir?

ebruzen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
82
1
98
Afyon
arkadaslar 22 haftalık oldum ve 6 kılo almısım bebegmde bır hafta onden gıdıyor sızlerın kılosu nedır acabaa??:nazar:

benim bebiş en son muaynemde iki gün önden gidiyordu ben de 3 kilo aldım ama gittikçe gerildiğimi hissediyorum

benim bebiş en son muaynemde iki gün önden gidiyordu ben de 3 kilo aldım ama gittikçe gerildiğimi hissediyorum
pekı beslenmende değişiklik oldumu hamılelık surecınde ben kan hapı kullanıyorum kasık kasık pekmez ıcıyorum kanım istenilen seviyeye ulaşsın dıye acaba bunlar kilo yapar mı banaa

pekmez kilo yapmaz mı demir ilacı alman gerek doktoruna danış istersen fazla kilo almak daha tehlikeli tansiyonun yükselir demir ilaçlarının zararı yok sağlık ocağınada danış istersen yardımcı olacaklardır. kiloyada çok takma tatile annemlerin yanına gittim 12 günde 2 kilo almışım o yüzden dikkat edicem artık kendine iyi bak Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

24. haftam bugün bitiyor. 5,5 kg almışım. Doktorum bu kilo alımının fazla olmadığını, gayet normal olduğunu söyledi bugün.

benım 6 kılo normalmı ılk 3ay kılo almadım sonrakı 2 ayda 3 er kılo aldımm dıkkat etmek ıstıyorum ama kendımı frenleyemıyorum herseyı yemek ıstıyor canım:(:20:

ben de senin gibi ilk üç ay almadım ama son 8 haftada nerdeyse 4 kilo aldım bence normal plazanta var rahim kalınlaştı bebek var eşi var bunlar zaten 3 kilo çeker bi de vücuttaki kan arttışı şişlikler derken ooooo.... bundan sonra ayda iki kilo almaya çalış bişeycik olmaz sonra verirsin iyi hamilelikler

bu ay ki kontrolüm dahil 8 kilo aldım..doktorum gayet iyi gittiğimi söylüyor :49:

bulantıdan verdiğiniz kiloları hesaba katarak mı konusuyorsunuz kızlar yoksa hamile kaldığınız kilonun üstünü mü sayıyorsunuz..

ben 60la başladım 56.5 a düştm suan 18 haftalığım ve 59.5 kiloyum ben kaç kilo aldım şimdi:)

Son düzenleme:
bulantıdan verdiğiniz kiloları hesaba katarak mı konusuyorsunuz kızlar yoksa hamile kaldığınız kilonun üstünü mü sayıyorsunuz..

ben 60la başladım 56.5 a düştm suan 18 haftalığım ve 59.5 kiloyum ben kaç kilo aldım şimdi:)

bende aynı soruyu sorup durdum günlerce sonra araştırıp öğrendim :) 55 ile hamile kaldım 53 e düştüm şimdi 57,5 kiloyum. ben kaç kilo aldım deyip durdum:) meğer 4,5 kilo almış oluyormuşum:) yani verdiğimiz kilolarıda katıyoruz açıklayıcı olmuştur umarım cnm

20.haftamdayım ve 5kilo aldım:( moralım çok bozuldu... sebap şu ki 3hafta önceye kadar bişi yoktu 3haftada 3kılo aldım... tabı bu boyle gıderse dıye düşünmekten kendimi alamıyorum...
bebğim için canım feda ama kılo alınca mutsuz olurum bu ona da yansır,az kılo aldığım dönem bole gidersem 12kıloyla doğum yapanlardan olurum dıye sevınıyordum ama sanırım bu gidişle zor

Back
X