5+5 günlük hamileyim bebeğim ultrosanda görünmüyor sizce bu durum normal mi

brcuu06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
40
7
6
33
5+5 günlük hamileyim bebeğim ultrosanda görünmüyor sizce bu durum normal mi

Keseyi gordunuz mu ?

Evet kese görüldü sadece bebek daha çok küçük dedi doktor alttan muayene yapmadı endişelendim bende
Endiselenmeyin kucuk.oldugu icin karından görünmüyor erken dönemde. Bir hafta sonra görünür merak etmeyin. Saglikla.kucaginiza alin

5+4 te bende görmedim sadece kese vardı sonra gördük bebeği endişe etme

Endiselenmeyin kucuk.oldugu icin karından görünmüyor erken dönemde. Bir hafta sonra görünür merak etmeyin. Saglikla.kucaginiza alin
Umarım öyle olur cok teşekkür ederim.. boş gebelik olmasından korkuyorum ama doktorum herşeyin cok güzel dedi haftaya tekrar bakıcaz umarım görürüz 🙏🏻

Umarım öyle olur cok teşekkür ederim.. boş gebelik olmasından korkuyorum ama doktorum herşeyin cok güzel dedi haftaya tekrar bakıcaz umarım görürüz 🙏🏻
Korkmayin stres yapmayin henuz cok kucuk

Ben hiç yaşamadım bu duyguyu ama etrafımdaki çoğunun keseyi görüp 1-2 hafta sonra bebeği görüp 14 gün sonra da kalp atışını duydular bence endişe etmeyin herkes aynını demiş zaten

Ben hiç yaşamadım bu duyguyu ama etrafımdaki çoğunun keseyi görüp 1-2 hafta sonra bebeği görüp 14 gün sonra da kalp atışını duydular bence endişe etmeyin herkes aynını demiş zaten
İnşallah öyle olur cnm çok teşekkür ederim 🙏🏻 dua edin .. keşke geç ögrenseydim diyorum bu zamanlar geçmiyor hiç

Back
X