Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kese görüldü sadece bebek daha çok küçük dedi doktor alttan muayene yapmadı endişelendim bendeKeseyi gordunuz mu ?
Endiselenmeyin kucuk.oldugu icin karından görünmüyor erken dönemde. Bir hafta sonra görünür merak etmeyin. Saglikla.kucaginiza alinEvet kese görüldü sadece bebek daha çok küçük dedi doktor alttan muayene yapmadı endişelendim bende
Umarım öyle olur cok teşekkür ederim.. boş gebelik olmasından korkuyorum ama doktorum herşeyin cok güzel dedi haftaya tekrar bakıcaz umarım görürüzEndiselenmeyin kucuk.oldugu icin karından görünmüyor erken dönemde. Bir hafta sonra görünür merak etmeyin. Saglikla.kucaginiza alin
Kaçıncı hafta da gördünüz cnmm5+4 te bende görmedim sadece kese vardı sonra gördük bebeği endişe etme
Korkmayin stres yapmayin henuz cok kucukUmarım öyle olur cok teşekkür ederim.. boş gebelik olmasından korkuyorum ama doktorum herşeyin cok güzel dedi haftaya tekrar bakıcaz umarım görürüz![]()
Yapmamaya çalışıyorum cnm .. Allahım bebeklerimizi sağ Salim almayı nasip etsin inşallahKorkmayin stres yapmayin henuz cok kucuk
Keseyi görüp herşeyin normal olduğunu söyledi cnm ama endişe ettim haftaya cuma bakalım ne olucak ..Bebeğin görünmesi için erken zaten bence. Sadece kese kontrolü yaarlar bu haftalarda
Umarım öyledir .. internetten bakınca tedirgin oluyorum .. 5 inci hafta da görenler çok bende dedim sorun mu acaba ..5te sadece keseye bakarlar 7de kalp atışı beklerler diye biliyorum. Şimdi bebek görmek için erken olabilir.
Ben 7+4 te gittim hem kalp atışı hemde bebeği beraber gördükKaçıncı hafta da gördünüz cnmm
Kese gorundumu5+5 günlük hamileyim bebeğim ultrosanda görünmüyor sizce bu durum normal mi
İnşallah görünür belki adet günümle bir gittmediği için olabilir dua edinBen 7+4 te gittim hem kalp atışı hemde bebeği beraber gördük
Evet cnm kese var dedi sorun var mı hocam dedim hayır yok herşey çok güzel dedi ama görülmeyince taktım birazKese gorundumu
İnşallah öyle olur cnm çok teşekkür ederimBen hiç yaşamadım bu duyguyu ama etrafımdaki çoğunun keseyi görüp 1-2 hafta sonra bebeği görüp 14 gün sonra da kalp atışını duydular bence endişe etmeyin herkes aynını demiş zaten