• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5-6-7

erva147

Bekle beni YAZ =)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
2.224
429
123
merhabalar :3:
konu başlığındaki rakamlar benm hedefim şöyşe ki ;
75 kiloyum şuanda.
1.hedefim : 75-5 :70 kilo
2.hedefim : 70-6 :64 kilo
3.hedefim : 64-7 :57 kilo :16:

bu sitedeki açtığım bilmem kaçıncı konu hepside başarısızlıkla sonuçlandı. hepsinde de bu sefer başarıcam yazmışım evet başardım 64 kilodan 75 e çıkmaya başardım :17:

şuanki durumumu özetlemekle başlmak istiyorum ; 4 sene boyunca 64 -68 arasında hep oynadım çoğunlukla 64 de kaldım tam 4 sene. 68 den 63 ede indim azcık çabayla 75e çıkmayada başladım.bu kilo benm ömrümde gördüğüm en yüksek rakam. ve biliyorum ben böle dewam ettikçe çok ama çokk daha artacak.
arkadaşlarım artık inanamıyor bana,nolmuş sana böyle diyorlar.bana kalırsa ben aynıyım gbi geliyor ama arkadaşlarımın beni ilk görüşleri ve benmm tartıdaki gördüüğm 75 rakamı hiçte aynı kalmadığımı gösteriyor.
artık alışweriş istediğim hiç yok. önceden param olmazdı genede alışwerişe çıkmayı çok sewerdim. çünkü 64 ken genede iyi şeyler buluyordum. şimdi param var ama alışweriş yapmak istemiyorum ne güzel dmi :ssz:
çünkü magazaya girdiğimde begendiğim kıyaftler olmuyor, olanların L bedenleri bende hiç hoş durmuyor.bende bıraktım artık birşeyler almayı...normalde yazın kilo wermeyi düşünüyordum (üniversite son sınıfta okuyorum ) okul açılana kadar zayflamış olurum son senemde istedgmi giyerim çok şık olurum diyordum ama okulumun açılmasına 12 gün kaldı ben mahvolmuş durumdayım :19:

bu sefer son diyetim desem mi demesem mi bilemiyorum ama bu seferde başaramazsam 80e gidicem biliyorum.
bu yüzden son olmasını tüm kalbimle istiyorum... :5:

bgün başladım diyete.uyandığımda tartıldım tam 75.0 geldim.
ve yukardaki yazdığım rakamları tek tek verek istiyorum ilk hedefim 70i görmek :)

bgün neler yaptım ve yapacağım bunları buraya yazıcam artık bana destek olmanıza beni hırslandırmanıza çok ihtiyacım var çnkü çok kolay vazgeçen bir yapım var :44:
artık istedgm elbiseleri kotları badileri ve botları (geçen kış bir botu çok begenmiştim almak için magazaya giridm ve botun fermuarı yarıya kadar bile kapanmadı , bacaklarım çok kalındı çok utandım aglamak istedim ve almıyorum bot falan dedim ve koca kışı eski botlarımla geçirdim bu senede öle olmasını istemiyorum :( )

bu sabah ;
1 bardak limonlu su
1 bardak sade su içtim.
kahvaltıda yarım kaseden biraz fazla şehrye çorbası ve 4 kaşık kadar yoğurt yedim.
şimdide 9lu bitki çayımdan içecegm.

akşam ve öglen tekrar yazıcam buraya, benmle beraber bu yola çıkmak isteyenler lütfen birbirimize destek olalım çünkü azmimizi heycanımızı bu şeklide koruruz birbrmze yardımcı olalımm :29:

buda benm yaza girmeden önceki halim burda 73 falandım. yani şuan da hemen hemen böyleyim üstüne 2 kilo daha koyun :9:

$777 - Kopya.webp

ögle yemeğim :
1 adet bulgurlu biber dolması
1 bardak kayısı suyu
1.5 dilim de ekmek yedim

bgünkü toplam aldgım kaloriyide akşam paylaşıcam .:ssz:

GÜNAYDIN :)

dün akşa ne yediğimi yazmayı unuttum hemen onu ekleyim.
-4 kaşık kadar bulgur pilavı
-4 kaşık kadar barbunya pilaki
yedim.

henüz kahvaltı yapmadım ama yapınca onu eklicem 2.gün bugünn :) #direnerve :51:

Back
X