Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar, bugün doktora gittim sat 6 temmuz 5+6 oluyor. Keseyi gördük yine sadece ben yolk sac görme umuduyla gittiğim için çok kötü hissettim. Geç döllenme olabilir dedi doktor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Benim 5+3te kese boş gözükmüştü 6+2de kalp atışı bile duymuştuk içinizi ferah tutun inşallah haftaya duyarsınız siz de sağlıkla. Keseniz büyümüş mü yoksa ilk defa mı gittiniz
Benim 5+3te kese boş gözükmüştü 6+2de kalp atışı bile duymuştuk içinizi ferah tutun inşallah haftaya duyarsınız siz de sağlıkla. Keseniz büyümüş mü yoksa ilk defa mı gittiniz
Büyümüş salı gitmiştik, doktor değiştirmek için bugün tekrar gittik. 6,5mmdi 11mm olmuş, büyümesi sağlıklı dedi. Haftaya perşembe yine gideceğiz inşallah biz de duyarız
Büyümüş salı gitmiştik, doktor değiştirmek için bugün tekrar gittik. 6,5mmdi 11mm olmuş, büyümesi sağlıklı dedi. Haftaya perşembe yine gideceğiz inşallah biz de duyarız
Benim ilk gebeliğim boş gebelikti ama kese de gelişmeyi bırakmıştı mesela. İnşallah duyacaksınız güzel haberinizi bekliyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri