Merhaba umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Yaşadıklarımı kısaca paylaşayım. Testim pozitif çıktığında keseyi ilk göremedik vajinal ultrason ile. Beta testimi iki günde bir yaptırdım düzenli bir artış vardı. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde vajinal ultrason ile keseyi gördük. Sonrasında önce kahverengi kanama gördüm. Hemen doktora gittim. Düşüğü önlemek için progestan'a başlattı. Hala bebeği görememistik bu arada. Kanamalarim yoğunlasinca kontrol zamanım henüz gelmemişti. Tekrar hastaneye gittim. Kese olması gereken yerin biraz aşağısında ve ön kısmında yani rahime yakın kısmında kanama alani var demişti, boş gebelik olma ihtimalinin yuksek oldugunu soyledi ve progestani biraktirdi. Benimki boş gebelikmis. Çok şiddetli ağrılar ile 7+6 da (neredeyse 8 haftalikken) evde düşük yaptım. Sonrasında hastanede kalan ufak tefek parçalar için operasyon geçirdim. Naçizane tavsiyem bebeği görene kadar psikolojik olarak kendimizi hamile sanmayalim. Ancak fizyolojik olarak hamileymiş gibi hareket edelim. Benim yaşadıklarım bana bunu öğretti. Umarım sizinki güzel bir yolculuk olur ve minik yavruyu da sağlıcakla kucağınıza alirsiniz