5+6 da kanama

Merhaba umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Yaşadıklarımı kısaca paylaşayım. Testim pozitif çıktığında keseyi ilk göremedik vajinal ultrason ile. Beta testimi iki günde bir yaptırdım düzenli bir artış vardı. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde vajinal ultrason ile keseyi gördük. Sonrasında önce kahverengi kanama gördüm. Hemen doktora gittim. Düşüğü önlemek için progestan'a başlattı. Hala bebeği görememistik bu arada. Kanamalarim yoğunlasinca kontrol zamanım henüz gelmemişti. Tekrar hastaneye gittim. Kese olması gereken yerin biraz aşağısında ve ön kısmında yani rahime yakın kısmında kanama alani var demişti, boş gebelik olma ihtimalinin yuksek oldugunu soyledi ve progestani biraktirdi. Benimki boş gebelikmis. Çok şiddetli ağrılar ile 7+6 da (neredeyse 8 haftalikken) evde düşük yaptım. Sonrasında hastanede kalan ufak tefek parçalar için operasyon geçirdim. Naçizane tavsiyem bebeği görene kadar psikolojik olarak kendimizi hamile sanmayalim. Ancak fizyolojik olarak hamileymiş gibi hareket edelim. Benim yaşadıklarım bana bunu öğretti. Umarım sizinki güzel bir yolculuk olur ve minik yavruyu da sağlıcakla kucağınıza alirsiniz
Çok geçmiş olsun size de 😟 bende düşük sonucu elde ettim hemen adet oldum yavrucagin oluşmaya çalıştığı herşeyi şu üç beş günde attım çok zoruma gitti düşükten bı önceki gün o kadar konuştum ki onunla o kadar benimsemisim yani ders oldu dediginiz gibi bebeği kalbini görene kadar herkese hamileyim diye ilan etmemeli sadece dikkat edilmeli rabbim bizi evlat hasreti ile yakmasın inşallah en kısa sürede yine hamile kalırız bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız veren Allah alan Allah

Çok geçmiş olsun size de 😟 bende düşük sonucu elde ettim hemen adet oldum yavrucagin oluşmaya çalıştığı herşeyi şu üç beş günde attım çok zoruma gitti düşükten bı önceki gün o kadar konuştum ki onunla o kadar benimsemisim yani ders oldu dediginiz gibi bebeği kalbini görene kadar herkese hamileyim diye ilan etmemeli sadece dikkat edilmeli rabbim bizi evlat hasreti ile yakmasın inşallah en kısa sürede yine hamile kalırız bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız veren Allah alan Allah
🙏

Merhaba 5+6 haftalık gebeyim yerleşme kanaması vs yaşamadım bu sabah lavaboya gittiğimde pecetede baya kan gördüm ağrı sızı yoktu hemen devlet acile gittim beta ve tam kan bakıldı geçen hafta 238 olan HCG bugün 2603 çıktı değerler güzel doktora çıkaralım seni dedi adam karnimdan ultrason yaptı kese yok düşüyor sanırım umudum yok yani istersen yatisini yapalım dedi istemiyorum dedim doğruca özel doktora gittim keseyi gördük çok şükür sorun yok ama kese oluştuktan sonra kanama da beklediğimiz bişi değil tabiki sen rahat ol kanama kesenin etrafında kesede sorun yok bir hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi progestan iğne vurdu yarında vurcak sonda hap devam edicem ama eve geldim şimdi peddeki kan siyaha dönük çamur gibi olmuş peceteyle sildim hafif kan birazda adet gibi ince pıhtı var içim rahatlamıştı özel Dr dan sonra ama bunu görünce de tuhaf oldum var mı bunu yaşayan ya
Ben benn bundan bır hafta once durduk yere adet kanaması gıbı kanamam oldu acıle gıttık kalp atısını duyduk bebekde sıkıntı yok ama alt kısımda kanama alanı var dedı ondan ıkı gun sonra kahverengı camur gıbı akıntıya döndü tabi akıntı mıktarı da azaldı ama devam edıyo gunde ıkı progrstan ıgne ve fıtıl kullanıyorum ben progrstan ıgne bebegın tutunması ıcın cok onemlı dınlen genelde dedı suanlık oyle yapıyorum ama şöyle de bi gercek var bunu doktorum da soyledı bebek saglıklıysa eger o her sekılde sım sıkı tutunur dedı ama sen ful yatsan da bebekde kesede genetıkde bı problem varsa zaten duser dedı kanama alanının olusmanının bır cok sebebı olabılır dedı yanı bakalım hayırlısı nasip kısmet kaderde ne varsa o yaşanır kahverengı kanamalar da normal sayılıyo gebelıkde bu arada

Ben benn bundan bır hafta once durduk yere adet kanaması gıbı kanamam oldu acıle gıttık kalp atısını duyduk bebekde sıkıntı yok ama alt kısımda kanama alanı var dedı ondan ıkı gun sonra kahverengı camur gıbı akıntıya döndü tabi akıntı mıktarı da azaldı ama devam edıyo gunde ıkı progrstan ıgne ve fıtıl kullanıyorum ben progrstan ıgne bebegın tutunması ıcın cok onemlı dınlen genelde dedı suanlık oyle yapıyorum ama şöyle de bi gercek var bunu doktorum da soyledı bebek saglıklıysa eger o her sekılde sım sıkı tutunur dedı ama sen ful yatsan da bebekde kesede genetıkde bı problem varsa zaten duser dedı kanama alanının olusmanının bır cok sebebı olabılır dedı yanı bakalım hayırlısı nasip kısmet kaderde ne varsa o yaşanır kahverengı kanamalar da normal sayılıyo gebelıkde bu arada
Benimde ilk kanamamin başladığı gün progestan vurdu doktor eve geldiğimde pedde dediğiniz gibi çamur gibi yoğun kahve bı kıvam vardı çok garipsedim doktor bana da aynı şeyi söyledi doğacak olan çocuğun annesini bacaklarından assam gene de düşmez doğar ama düşecek olan da kimildamasanda düşer kafanı rahat tut saglikliysa gelsin kolu bacagi eksik olacaksa gelmesin dedi sonunda tutunmadi tabi yıkıldım ilk gunler sonra vardır rabbimin bı bildiği dedim öyle avunuyorum

Rabbim sabır versin en kısa sürede yine güzel haberlerini alırız inşallah düşükten sonra sağlıklı gebelik oluyor diyorlar onunla teselli ediyorum artık kendimi. Çatlatma iğneleri klomenlerle ugrasmistim hemende hamile kalmıştım bu sefer biraz salicam
Amin canım benim çok teşekkür ederim akışına bırakalım Rabbim bizden daha iyi bilir hakkımızda hayırlısı olsun 😘🤍 sen de güzel haberler al inşallah yine haberleşelim oluru canım 🥰

Back
X