5+6 günlük olması gereken kese 4+6 gözüküyor

aysenzorlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
17
1
1
28
Merhaba dün doktor randevum vardı son adet tarihime göre 5+6 olmam gerekiyor ama doktorum kesenın küçük olduğunu söyledi 4+6 gözüküyor kalp atışını da duyamadık küçük olduğu için sadece keseyi gördük bu şekilde olup sağlıklı gebelik geçiren var mı sizde nasıl oldu

Evrt benımde 10 gün gerideydi sonra son adetimi 10 gün ileri aldı geç döllenme dedi. Şimdi 13+3 üz

Evrt benımde 10 gün gerideydi sonra son adetimi 10 gün ileri aldı geç döllenme dedi. Şimdi 13+3 üz
İlk gebeliğim de de gelişmediği için kürtaj oldum bunda da geriden geliyo bilet söylemek için çok erken dedi doktorum iğne verdi pazartesi tekrar gidicem umarım sağlıklıdır ve büyüyordur

benim de bir hafta geride geliyor canım .çünkü adetten 21 ğün sonra yumurtlama gördüm,doktorda ultrasyona göre değerlendiriyorgeç döllenme olmuştur dert etme çok normal

benim de bir hafta geride geliyor canım .çünkü adetten 21 ğün sonra yumurtlama gördüm,doktorda ultrasyona göre değerlendiriyorgeç döllenme olmuştur dert etme çok normal
Çok teşekkür ederim dua edin bana olur mu inşallah sa
merak etme canım .çoğu gebe yaşıyor bunu, youtube de de var bununla ilğili videolar,Allahın izniyle ilerleyecek.stres yokk
inşallah dediğiniz gibi olur

35 bazen hiç.bazen 21 günde gördüm.kafasina göre takılıyordu adetimevet ovulasyon da gördüm canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…