- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
- Konu Sahibi Minikanne34
5 haftalık hamileyim ama kese görülmedi hcg değerim 602.8 sizlerinki nasıl peki ? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah :) Çok şükür oldu :) sende durumlar ne ?Gozun aydin saglicakla al kucagina bebisini :)
Ben daha hala beklemedeyim cnm :)Amin insallah :) Çok şükür oldu :) sende durumlar ne ?
Rabbim kalbine göre versin inşallah :)Ben daha hala beklemedeyim cnm :)
Aminn insAllahhh :)Rabbim kalbine göre versin inşallah :)
Selam canım benim de 3 Ekim regli günümdü ve o gün kan verdim 2456 çıktı çok yanii....ama Dr. Göbekten baktı göremedi 4 haftalık oluyo yani ama benim degerim çok yüksek dimi5 haftalık hamileyim ama kese görülmedi hcg değerim 602.8 sizlerinki nasıl peki ? :)
Yok normalken baktı göremedi sonra 2 şişe su bitirdim ama yine sksmadim galiba ondan görülmedi yani inşallah görülür yarın gidecem hastaneye yine :)Idrara sıkışık mı baktı dr yoksa alttan mı? Bugün sıkışık baktı dr öyle gördük.
Maşallah baya baya yüksek hemde ikiz falan mı acaba çok merak ettim şimdiSelam canım benim de 3 Ekim regli günümdü ve o gün kan verdim 2456 çıktı çok yanii....ama Dr. Göbekten baktı göremedi 4 haftalık oluyo yani ama benim degerim çok yüksek dimi
Amin inşallah canım :)9 haftalık olduk sizinleyiz ama yine de ..Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
İnşallah ya evet daha çok yeni rahatım bu yüzden sağlıkla büyüsün de başka bi şey istemiyorum :)Canım hayırlı olsun inşallah kese 1500u geçmeden görülmüyor onda da alttan goruluyor 3000 leri bulunca karından goruluyor stres yapma Allah in izni ile bebisini gorursun inşallah)
5 haftalık hamileyim ama kese görülmedi hcg değerim 602.8 sizlerinki nasıl peki ? :)
Teşekkür ederim ablacım aminnn inşallahTebrik ederim canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
5 haftalık oluyo canım çünkü benimkide 25 Son adet yarın 6 haftamiza giriyoruz :)Hepinize hayirli aksamlar kizlar. InsAllah hayirlica alirsiniz bebeklerinizi kucaklariniza
Bende 5 haftalik hamileyim. Gerci daha kan testi yaptirmadim. Benim son gordugum adet baslangici 27 agustos kizlar. 4 haftalik mi 5 haftalik mi oluyor. Yani adet oldugum haftada hamilelikten sayiliyor mu?
Anladim canim. Bende oyle diye biliyorum. Hamilelik programi indirdim telefonuma. Oraya son adetimin baslangicini yazdim 27 agustos diye. Hamileligimi 5. Haftanin 4. Gunu diye godterdi. Yani 5. Haftam dolmamis 5. Haftanin icindeymisim gibi anladim ben bunu5 haftalık oluyo canım çünkü benimkide 25 Son adet yarın 6 haftamiza giriyoruz :)