5+6 haftalık hamişler nerelerdeler birbirimize bilgiler versek miki? ?

Kızlar vajinada arada sırada ağrı yaşıypmusunuz kısa süreli?
Canım sende daha önce yaşamışsın bi danışayım dedim. Benim akşamdan beridir vajina bölgemde bıçak saplanması gibi, sızlama gibi anlık ağrı hissediyorum. Biraz araştrdım ama pek bişiy bulamadım. Sendede bu şekildemi olmuştu? Ve ne kadar sürdü hatrlıyosan? Çok ciddi değil gibi ama yinede hissettikçe huzursuzlanıyorum ister istemez.

Canım sende daha önce yaşamışsın bi danışayım dedim. Benim akşamdan beridir vajina bölgemde bıçak saplanması gibi, sızlama gibi anlık ağrı hissediyorum. Biraz araştrdım ama pek bişiy bulamadım. Sendede bu şekildemi olmuştu? Ve ne kadar sürdü hatrlıyosan? Çok ciddi değil gibi ama yinede hissettikçe huzursuzlanıyorum ister istemez.
Canim iki gun falan surmustu ama ara ara oluyo bazen yine normalmis. Bazen karnimin ici cekiliyo gibi oluyo falan. Bunlar kese buyudugu icinmis

Kizlar gunaydin , cuma bat gunumde kande 117 beta ile gebelik haberini aldim cok sevindim yerimde duramadim.dun esimle tekrar kadin doguma gidio kan verdim bir gunde deger 147 olmus. Degerim az mi benim ya az artmis cok korktum burda dis gebelikleri okuyunca :cry: doktora iki degeride gosterdim pazartesi beta kntrolu icin gel dedi tamam dedim bende ama dunden beri korku geldi icime

hepinize kocaman maşallah dedikten sonra bişey danışmak istiyorum :) şimdi kızlar ben kaç haftalık olduğumu tam bilemiyorum aşılama olduğum için ,dr da söylemedi cuma günü biz de heycandan sormayı unuttuk . bat 9 kasımdı ,5inde yerleşme lekelenmesi olmuştu.26 ekimde aşılama oldum döllenme ya o gün oldu yada 28 ekimde oldu . şimdi ben kaç haftalık gebeyim sizce?cuma günkü bhcg 3753 .bide dr 3.8mm demişti cuma günü, o bebeğin boyu mu kesenin mi onu da anlamadım heycandan

Kizlar gunaydin , cuma bat gunumde kande 117 beta ile gebelik haberini aldim cok sevindim yerimde duramadim.dun esimle tekrar kadin doguma gidio kan verdim bir gunde deger 147 olmus. Degerim az mi benim ya az artmis cok korktum burda dis gebelikleri okuyunca :cry: doktora iki degeride gosterdim pazartesi beta kntrolu icin gel dedi tamam dedim bende ama dunden beri korku geldi icime
canım stres çok etkiliyor ,çok yeni olduğu için düzene girer Allahın izniyle,50 70 olanlar bile sağlıklı gebelik geçirirken senn değrn daha iyi

M Minikanne34 cnm merhaba. Msj atıcaktım ama msj at bolumu yok profilinde burdan yazıyım dedim. Sende benım gibi 2 düşük 1 kimyasal gebelik yasamıssın. Şimdi kan pıhtılaşması ignesi ya da hapı gibi bi tedavı uygulanıyormu?? Ya da ne gibi tedaviker uygulanıyor benı bilgilendirirmisin??
5 haftalık hamileyim ama kese görülmedi hcg değerim 602.8 sizlerinki nasıl peki ? :)

Back
X