5+6 haftalıkken bebeğimi kaybettim

Buse01102016

Allah'ım korusun meleğimi
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
186
183
23
5+6 haftalıkken kanamam oldu ve aynı gün bebeğim düştü. Doktorum kürtaja gerek yok kendiliğinden temizlenecek dedi. Düşük ile ilgili Ne bir neden söyledi ne de birdaha ne zaman bebek düşünebilecegimi? Birdaha aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum nedenini nasıl öğrenebilirim?

Geçmiş olsun canım. Rabbim bidaha yaşatmasınn inşş. Bebek daha tam oluşmadığı için inceleme falan olmazdı zaten. Senin değerlerine baktır bi canım kan pıhtılaşması falan varmı. İstersen bi başka Dr a git durumu anlat bi. İhmal etme ama yeniden hamile kalırsın zaten ama önlemi varsa başında tedbir al

Geçmiş olsun canım. Rabbim bidaha yaşatmasınn inşş. Bebek daha tam oluşmadığı için inceleme falan olmazdı zaten. Senin değerlerine baktır bi canım kan pıhtılaşması falan varmı. İstersen bi başka Dr a git durumu anlat bi. İhmal etme ama yeniden hamile kalırsın zaten ama önlemi varsa başında tedbir al
tesekkur ederim kan pıhtılaşması baktırmak için kadın doğum doktoruna mı gitmem gerek ?

Üniversite hastanelerinde yapılıyor pıhtılaşma testi. Bildiğim kadarıyla. Çok çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın böyle bir şey.. 1 ay falan dinlen derim ki rahim bedenin kendini toparlasın.

5+6 haftalıkken kanamam oldu ve aynı gün bebeğim düştü. Doktorum kürtaja gerek yok kendiliğinden temizlenecek dedi. Düşük ile ilgili Ne bir neden söyledi ne de birdaha ne zaman bebek düşünebilecegimi? Birdaha aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum nedenini nasıl öğrenebilirim?
Vajinal muayene ile bakti mi canm emin msin kurtaj olmaycgni

Kucuk haftalardaki dusuklerde parca kalma ihtimali daha fazla oluyormus aklinda olsun tatlim izle kendini. Tekrar ayni aciyi yasamak hepimizin korkusu allah yasatmasin kimseye

Kucuk haftalardaki dusuklerde parca kalma ihtimali daha fazla oluyormus aklinda olsun tatlim izle kendini. Tekrar ayni aciyi yasamak hepimizin korkusu allah yasatmasin kimseye
doğrudur pazartesi gidicem doktora bakalım ihtiyac varsa temizleyecek zaten. Allah kimseye bu acıyı yasatmasın . Eşimde bende 3 gün oldu kendimizde değiliz:(

doğrudur pazartesi gidicem doktora bakalım ihtiyac varsa temizleyecek zaten. Allah kimseye bu acıyı yasatmasın . Eşimde bende 3 gün oldu kendimizde değiliz:KK43:
Seni cok iyi anliyorum tatlim ben bebegimin kalp atisini duydum hareketleri i gordum o kadar zor geldiki aldirmak sonrasinda 2,5 ay oldu hala kendime gelemedim hala geceleri sabaha kadar uyku uyuyamiyorum aglayarak kabuslar gorerek uyaniyorum terapi aliyorum ama hala gecmedi allah kimseye yasatmasin

Back
X