5+6 için 18 mm kese

Merhaba Hnrs,
Maalesef ben hamileligimi gec fark ettim ve dolayısıyla b hcg olctuklerinde soyledigin degerlerin üstündeydim ben. Demekki senin hamilelik cok erken ve ikiye katladığı için degerin sağlıklı bence.Bidahaki kontrol ne zaman?
Aslında yumurta takibi yapıldı ve 17.gündem itibaren heran yumurtan çatlayabilir demisti doktor.21.günde de çatlama olmuş demişti.yani en geç 20.gün çatlayıp tutmuşsa bugün 15.gün döllenmeden sonra..değer düdük değil mi buna göre?cok mu ayrıntılı düşünüyorum acaba?:(

Aslında yumurta takibi yapıldı ve 17.gündem itibaren heran yumurtan çatlayabilir demisti doktor.21.günde de çatlama olmuş demişti.yani en geç 20.gün çatlayıp tutmuşsa bugün 15.gün döllenmeden sonra..değer düdük değil mi buna göre?cok mu ayrıntılı düşünüyorum acaba?:KK43:
Pazartesi tekrar kan vereceğim

merhaba ..hepinizin gözü aydın..benim de 2 gün önce betahcg değerim 16 çıktı..bugün 35...pazartesi tekrarla dedi doktor..bu şekilde düşük değerlerle hamile kalanınız oldu mu? fikriniz nedir?
Peki bu degerler adet gectikten sonra mi cikti ona gore bi yorum yapcam

Pazartesi tekrar kan vereceğim
Adet günü olabilir.tam bilemiyorum ki..17.gunden itibaren ilişki önerdi doktor.21.günde progesterona göre yumurtlama olmuştu...yani en erken 15 17.gün,en geç 13 15.gün değerleri..

Adet günü olabilir.tam bilemiyorum ki..17.gunden itibaren ilişki önerdi doktor.21.günde progesterona göre yumurtlama olmuştu...yani en erken 15 17.gün,en geç 13 15.gün değerleri..
benım adet gunumu 1 gun gectıgınde 226 idi ..benımkı de dusuktu 4 gun sonra dr gıttım 400un altında olmaması lazım dedı 1000e yakın cıktı..yine de kımılerıne gore dusuktu ama katlanması olumluydu onemlı olan adetı gectıkten sonra duzenlı katlanıyor mu yoksa azar azar ılerleyip dusuyor mu .senın pzt bellı olur ..300e yakın cıkması lazım katlama varsa sıkıntı yok :)merak etme

kızlar ya bugun dr gıttım .kalbı durmus benımkısıın cok uzuldum:(ıgne de vuruluyordum her gun daha ne yapabılırım bu kacıncı kurtaj olcak:(

kızlar ya bugun dr gıttım .kalbı durmus benımkısıın cok uzuldum:KK43:ıgne de vuruluyordum her gun daha ne yapabılırım bu kacıncı kurtaj olcak:KK43:
Nevsu canim benim cok gecmis olsun:( Seni çok iyi anlıyorum.Allah sana sabrını versin:( Kürtaj ne zaman peki? Kürtajdan sonra biraz kafanı topla dinlendir vücudunu bi bakalim arastiralim neler yapilmasi gerekiyormus.Sen cok güçlü ve bilinçli bir kızsın.Psikolojik olarak cok yipransan da isyan etme ve hayırlısını ve sağlıklısını dilemeye devam et Allahtan.Bence bütün bu acılardan sonra Allah sana cok güzel saglikli ve hayirli bir evlat nasip edecek;oyleki herseyi unutturacak.

merhaba ..hepinizin gözü aydın..benim de 2 gün önce betahcg değerim 16 çıktı..bugün 35...pazartesi tekrarla dedi doktor..bu şekilde düşük değerlerle hamile kalanınız oldu mu? fikriniz nedir?

Merhaba Hnrs,
Bugün tahlil yapilacagini soylemistin.son durumun nedir nasilsin

Merhaba Hnrs,
Bugün tahlil yapilacagini soylemistin.son durumun nedir nasilsin
Unuttum yazmayı.sonucum 587 cıktı,çok şaşırdık.mutlu olduk..salı 16 pers 35 bugün 587...anormal bir artış değil mi

kızlar ya bugun dr gıttım .kalbı durmus benımkısıın cok uzuldum:KK43:ıgne de vuruluyordum her gun daha ne yapabılırım bu kacıncı kurtaj olcak:KK43:
Çok geçmiş olsun..çok zor çok acı...ama olacak mutlaka ve mutlaka..böyle düşün..

Nevsu canim benim cok gecmis olsun:KK43: Seni çok iyi anlıyorum.Allah sana sabrını versin:KK43: Kürtaj ne zaman peki? Kürtajdan sonra biraz kafanı topla dinlendir vücudunu bi bakalim arastiralim neler yapilmasi gerekiyormus.Sen cok güçlü ve bilinçli bir kızsın.Psikolojik olarak cok yipransan da isyan etme ve hayırlısını ve sağlıklısını dilemeye devam et Allahtan.Bence bütün bu acılardan sonra Allah sana cok güzel saglikli ve hayirli bir evlat nasip edecek;oyleki herseyi unutturacak.
cok sagol canım.dr hemen yapalım dedı kurtajı ama ben hazır degılım.2gun daha beklemek ıstıyorum.cok acı bır durum sabahtan berı aglamaktan basım agıryor.genetık arastırmalar da yapılmıstı bır sey cıkmadı sadece pıhtılasma vardı ıgnede kullandım daha hangı testlerı yapmam gerekıyor veya tedavı yontemı olur mu bılemem:(.bır de kurtajdan sonra bebegı genetık arastırmaya gonderecegız

Nevsu canım merhaba.Nasilsin nasil oldun? merak ettim seni toparlanabildin mi

merhaba canım ıyıyım toparladım kendımı .ınsan her seyı unutuyor allahtan :) kalan testlerımı yaptırcam rahım fılmı fln bakalım ıns tekrar yasamam ..sen nasılsın:) ufaklık napıyor? sag salım kucagına alırsın ıns .

Back
X