5 adet negatif test. Yanilma payi varmidir?

Balikcikurdu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
897
75
118
Merhabalarr
Adetim 2 gun gecikti. Adet dongusu 34.gun. Cumadan beri test yapiyorum sabah aksam hepsi negatif cikiyor. Dunden beri bel agrim var sadece. Su an istenmeyen bi gebelige hazir degilim. Kucuk cocugum var. 5 adet negatif teste ragmen ihtimal varmidir. Basina gelen var mi?

Merhabalarr
Adetim 2 gun gecikti. Adet dongusu 34.gun. Cumadan beri test yapiyorum sabah aksam hepsi negatif cikiyor. Dunden beri bel agrim var sadece. Su an istenmeyen bi gebelige hazir degilim. Kucuk cocugum var. 5 adet negatif teste ragmen ihtimal varmidir. Basina gelen var mi?
cocuk 15 aylikti di mi.daha tam duzene girmemistir regl.bende 33.gundeyim mesela.her ay degisebiliyor.zaten test de yapmissiniz yoktur o zaman.

Stres yaptığınız için de iyice geciktiriyor olabilirsiniz reglinizi. 5 test yapıp, 6.yı da mı yapsam diye düşüne düşüne gerilmektense kan testiyle direkt öğrenin. Yani hamileyseniz bile en azından öğrenin kurtulun, böyle iyice stres olup sağlığınızı da bozarsınız. Ölüm yok ya ucunda.

İhtimal vardır evet..aynı durumu yaşadım 9 gün gecikmede gebe oldugumu kan testi ile öğrendim dünyalar benim oldu..kan testinde bile değerim çok düşüktü.idrarda çıkmaması normalmiş yani.sizinde hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun insalalh.belki strese bağlı gecikmedir canınızı skmayın

Ben oğlum 14 aylıkken 2.ye hamile kalmıştım. İlk testte bağıra bağıra çift çizgi çıkmıştı zaten. Bir de hızlı çıkmıştı ki, altı üstü 5 tl lik test. Onu görünce ben de bağıra bağıra ağlamıştım hiç unutmam.
Bence sizde gebelik kesinlikle yok.

Bir gun icinde 10 test yapsaniz hepsi ayni sonucu verir.
Onemli olan test sayısı değil. Gecikme olduysa idrara gececek kadar yukselmistir bhcg.
Yarin sabah en yakin saglik ocagina kan vererek kesin bilgi alabilirsiniz.
Bu kadar test yapmak yerine cuma kan verseydiniz simdiye coktan çıkmıştı sonucu

Back
X