5 Aralık 2011, yeni bir başlangıç...

vicarious

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
20
0
36
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar, son günlerde stres, moral bozukluğu içindeydim. Hayatım boyunca zayıf biri olmadım ancak moral bozukluluğuyla zamanında verdiğim kiloları geri aldım. Evde oturmaktanda iyice hamlaştım. İki merdiven çıkınca nefes nefese kalan biri oldum. (tabi bunun bir nedeni de içtiğim ve bırakamadığım sigaralardı sanırım. neyse o konuyuda kapattım. şükür.)Pazartesi gününden itibaren hayatımda çoğu şeyi değiştiremesemde kendimi değiştirme kararı aldım. Artık ders çalışıcam, spor yapıcam, diyete başlıcam. Yrn sabahta inşallah bu gazla devam edebilirim.

hosgeldn canmm boyun kac kilon kac kac yasındasın ? biz sana destegiz hepimiz kilolarımızı vericez yeterki burayı bırakma ve azimli ol pes etme her sey cok kolay olucak görceksin

hosgeldn canmm boyun kac kilon kac kac yasındasın ? biz sana destegiz hepimiz kilolarımızı vericez yeterki burayı bırakma ve azimli ol pes etme her sey cok kolay olucak görceksin

27 yaşındayım, boyum 165 kilom da 65 hedefim 10 kilo vermek ve beni görenlerin ne kadr zayıflamışsın çok fit gözüküyorsun demesi:) desteğin için çok teşekkür ederim. İnşallah bu sefer başarılı olacağım. Acaba bana tavsiyelerin olabilr mi?

Son düzenleme:

hoşgeldin
bence abartacak kadar bir kilon yok
evet 10 kilo versen süper olursun ve bu sana yeter
öğünlerini düzenle
ekmeği hayatından uzak tut
şeker-çikolata yasağına uy
bıol meyve sebze tüket
günde 2 litre su iç
2 bardak da yeşil çay içmeyi alışkanlık haline getir
günde yarım saatini spora ayır
1 ay sonra haklıymışsın diyeceksin :)
ömrü boyunca kilo alıp veren biri konuşuyor burada :)

çok teşekkür ederim inşallah hepimiz istediğimiz gibi kilo verebiliriz ben sinirliyken çok yiyorum herşeyi boş verip hıncımı ekmekten ve özellikle tatlılardan alıyorum umarım bu sefer başarılı olurum. gün be gün ne yediysem ne yaptıysam buraya yazıcam böylelikle belki kendimi kontrol edebilirim. benimle aynı sorunları yaşayan insanlarla sanalda olsa dertleşmek, fikir alışverişinde bulunmak beni motive ediyor . bu satırları okuyan herkese çok teşekkür ederim.

birbirimize destek olarak başaracağız inşallah

İnşallah şey ben birde merak ettim siz cevap yazarken altta kiloyla ilgili kalpli bi şekil çıkıyor o nasıl oluyor:) sitenin cahiliyim de ben:))

kilo çizelgesi ya da kilo cetveli diye bir başlık var orayı incelersen nasıl yapılacağını anlatıyor
bende oradan baka baka yaptım :)

benimde vermek istedigim kilo 10 kilo $imdilik, bende yeni ba$ladim sayilir, seni takip edecegim :), benimde boyum 162 kilo 67.7 nerde geçen seneki halim 56 kiloydum bundan 11 ay önce

destek veriyorum canim sana birbirimizi motive etmeliyiz, çitir incecik hanimlar olacagiz in$allah...!

ya şimdi üzerime bir sorumluluk almış gibi oldum ve daha bi ciddi bakmaya başladım konuya... ay çok sevindim tamam o zaman yrn akşamdan itibaren gün gün ben size rapor vericem. sizde bana yaptıklarınızdan bahsederseniz sevinirim. ya sakıncası yoksa sorabilir miyim kısa zamanda nasıl kilo aldınız. siz benden daha şanslısınız çünkü yakın zamanda aldığınız için daha kolay verirsiniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…