5 ay böyle mi olacak...?

eco111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
139
2
46
Kayseri
4 aylık hamıleyım.sureklı hasta oluyorum.eskıye nazaran daha cabuk hasta oluyorum yeterkı banyo yamıyım hemen vucudumda butun kemıklerım sızlıyor.sureklı yatmak ıstıyorum.miskin kediler gıbı dolanıyorum ortada.öksuruk yok ama bır gariplık var vucudumda.ne zaman bıtecek bu durum yaa 9 ay hepmı bole olucak.benım gıbı olan arkadaslar varmı.kafayı yıcem bır yerım agrımasa baska yerım agrıyor.sureklı kendımımı dınlıyorum ne yapıyorum.hastalık hastası oldum yaaaaaa of offffff.ilk 3 ay kusma yasamadım ama 3 ay sonra hastalıklar basladı.bas agrısı karın agrıısı kasık agrısı bel agrısı ayak agrısı goğus ucları agrısı miğde bulantısı.gecsın ne olur artıkk yaaa mutsuz oluyorum böyleee

canım merhaba,

bende bir türlü toparlayamadım...bu durum devam ettikçe evet hiç bitmeyecek gibi geliyor yada hep böyle mi olacak diyor insan. bende huzursuzum ve biktinim..
geçsin istiyorum

cevap yazdıgın ıcın saol tatlım.bendemi bir sorun var acaba dıyodum.bu kadar uyusukluk.rahatladım biraz.

Bende 10 haftalık hamileyim aynı durum bende de var ,
Bir insanın başı 3 gün boyunca aralıksız ağrır mı ?
Üzerimde bi bitkinlik huzursuzluk,alınganlık sebepsiz yere bazen ağlama ... kendimi tanıyamaz oldum ..
mide bulantılarımı da unuttum .. hiçbişe yiyemiyorum ,kilo alacağım yerde iğne ipliğe döndüm ,uykularım düzensizleşti .
yataktan cıkmak istemiyorm ,çok agresifleşmişim ... eski kendimi istiyorumm
Ne zaman bitecek bu dönem ....
Herkes benim gibi mi _?

diğerlerini bielemem canım ama yanlız değilsin.bende aynen senın gıbıyım.sureklı yatmak ıstıyorum.dısarıda cıkmak ıstemıyorum.demek ki bazılarına hamilelik agır gelıyor.cok sukur gecıcı bır donem dogumdan sonra gececek.umarım yanii.Allah kolaylık versin.

15. haftaya kadar aynı sorunları ben de yaşadım.. sürekli yatıyordum. evin içinde dolaştığımda bile yoruluyordum.. dışarıda 1 saat vakit geçireyim.. eve döndüğümde sırtımda çuval taşımış gibi oluyordum.. geceleri çok sık uyanıyordum.. uykuya dalmam güç oluyordu.. acıkıyordum, yemek yiyordum fakat, yediğim ne tat veriyordu ne de keyif! evde değil mutfağa girmek, buzdolabını burnumu tıkayarak açıyordum..yemek zaten yapamıyordum.. eve karşıda uzaklık hissettiğim için evimde de kalamadım..başağrısı, mide bulantısı.. bütün bunların üzerine bir de mutsuzdum ve depresyona girdim.. nerdeyse hergün ağlak vaziyetteydim.. hiç bu durum bitmeyecek sandım! eğer bi süre daha devam etseydi.. bebeğe zarar gelecek endişesiyle psikoloğa gidecektim..amaaa

çok şükür şimdi 17. haftadayım.. neredeyse hepsi geçti! endişelenmeyin, kendinize olumlu telkin verin ve güzel şeyler düşünün.. eğer yapabiliyorsanız kendize meşguliyetler oluşturun.. eğer bu durum çok uzun sürerse, bütün bunları doktorunuzla paylaşmakta fayda var..

Herkese hayırlı ve sağlıklı doğum diliyorum..

Yalnız değilsiniz hemen hemen her hamile aynı şeyleri yaşıyo.Ben de çok çabuk yorulurdum hep yatmak isterdim.Hepsi hamileliğe bağlı.Sonuna kadar da sürebilir geçebilir de.Şu da var sonlara doğru iyice ağırlaşıyo insan bişey yapamıyo.Özellikle son haftalar baya yorucu oluyomuş.Ben erken doğum yaptığım için son haftaları bilemiyorum :))) Ama kucağınıza geldiği an herşeyyy unutuluyo.Yaşanan herşeyin milyon katına değer :)))) Geçici bir süreç olduğunu unutmayın.Kendinize yormadan oyalayacak şeyler bulun.Hepinize huzurlu,sakin ve mutlu hamilelikler dilerim.Sağlıkla gelsin bebişleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…