15. haftaya kadar aynı sorunları ben de yaşadım.. sürekli yatıyordum. evin içinde dolaştığımda bile yoruluyordum.. dışarıda 1 saat vakit geçireyim.. eve döndüğümde sırtımda çuval taşımış gibi oluyordum.. geceleri çok sık uyanıyordum.. uykuya dalmam güç oluyordu.. acıkıyordum, yemek yiyordum fakat, yediğim ne tat veriyordu ne de keyif! evde değil mutfağa girmek, buzdolabını burnumu tıkayarak açıyordum..yemek zaten yapamıyordum.. eve karşıda uzaklık hissettiğim için evimde de kalamadım..başağrısı, mide bulantısı.. bütün bunların üzerine bir de mutsuzdum ve depresyona girdim.. nerdeyse hergün ağlak vaziyetteydim.. hiç bu durum bitmeyecek sandım! eğer bi süre daha devam etseydi.. bebeğe zarar gelecek endişesiyle psikoloğa gidecektim..amaaa
çok şükür şimdi 17. haftadayım.. neredeyse hepsi geçti! endişelenmeyin, kendinize olumlu telkin verin ve güzel şeyler düşünün.. eğer yapabiliyorsanız kendize meşguliyetler oluşturun.. eğer bu durum çok uzun sürerse, bütün bunları doktorunuzla paylaşmakta fayda var..
Herkese hayırlı ve sağlıklı doğum diliyorum..