Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım yadırgamak degıl gercekten benım cok ırı kaldı ve cok psıkolojım bozuk. eve kapattım kendımı resmen cok gergınım hıcbısey yapmak ıcımden gelmıyorr.Bende ameliyat olucam korkuyorum böyle şeyler duyunca ama 1 sene değil mi burnun oturması sonuçta herkesin iyileşme süreci farklı
Acaba sen mi yadırgıyorsun
ahh canım ya sorma valla cok kotuyum ( doktorum ınatla normal oldugunu soyluyor.. neymıs benım yuzumde zateen buyukmus ona goore yapmıs vs vs. ama hala ucu cok sert ve hıc kuculmuyor yandakı bombede normalmıs doktorum olur oyle seyler dıyo :))) ben anlamadım bu işten kafama takıyorum dıyorum takcak bısey yok dıyooyy cnm dün aklıma geldin ne zamandır konusamıyoruz seninle.doktorun ne diyor peki.
Büyük olmasına çare var ama küçük olmasına pek yok.hani foto olsa daha sağlıklı yorum yapabiliriz.ama ablamın burnu gerçekten 8-9 ayda anca oturdu bu yüzden bekleahh canım ya sorma valla cok kotuyum ( doktorum ınatla normal oldugunu soyluyor.. neymıs benım yuzumde zateen buyukmus ona goore yapmıs vs vs. ama hala ucu cok sert ve hıc kuculmuyor yandakı bombede normalmıs doktorum olur oyle seyler dıyo :))) ben anlamadım bu işten kafama takıyorum dıyorum takcak bısey yok dıyo
8-9 ayda kuculme kıbarlasma oldumu cnım.Büyük olmasına çare var ama küçük olmasına pek yok.hani foto olsa daha sağlıklı yorum yapabiliriz.ama ablamın burnu gerçekten 8-9 ayda anca oturdu bu yüzden bekle
8-9 ayda kuculme kıbarlasma oldumu cnım.
Burnuzun şeklini görebilirmiyim. Benim çok yeni gerçi ama sanki o ucu hiç küçülmeyecek gibi. 1,5 ay oldu. Sabırla bekliyorum o meşhur 6 ayları 1 yılları:)))8-9 ayda kuculme kıbarlasma oldumu cnım.
Arkadaslar benım 5 ay oldu onu hala cok sis ve buyuk. 5. aydan sonra artık cok bir değişme olmaz sanırım dimi... Birde sol tarafımda bir cıkıntı var bombe gibi. Burun ucumda...
Arkadaslar lütfen yardımcı olun 5 aydan sonra değişme olurmu artık
senın sıkıntı ne canım. kabamı kaldı yoksa farklı bir sorunmu varbenimde 5. ay oldu.. ve bende pek degisiklik olmaz diyorum.. doktora gitcem artik... ama bildigim kadariyla 2 seneyi buluyomus....