5 Aydan sonra burun değişir mi?

Cnm kalın derili değilsen cok . Normal deriliysen ( benim ki normal) 5 aydan sonra da inceliyor baya burun ve ucuda hafif sekilde iniyor biraz daha. Sen zor farkedersin cünkü 5 6 aydan sonra cok yavas sekilde oturmaya devam ediyor burun.Zaten burun ucu ödemi en son gecen yer. Benim ki 1 yıl 2 ay olmustu sırtımdakiler gitmişti nerdeyse ve ucu hala sertti ama biraz daha şişti.

Ya aslında düzelecek gibi bariz şiş olan yerler yamuk gösteriyor çok geç iniyor şişlikler dediğin gibi milim milim ama gerçekten çok zormuş psikolojim alt üst oldu yeniden ameliyat olmasın da inşallah beklicem artık çok teşekkür ediyorum canım 🙏🏻🍀💕

Evet ameliyat sonrası hep çekilenler güzel ameliyathanedeki de güzel umarım düzelir 6. Ayıma girdim çokda umudum kalmadı çünkü indi artık ödem falan yok uçu sert sadece aman bem razıyım az belli benimki yeterki böle kalsın 6. Aydan sonra bozulan var dahada
Hayır ama yaa böle kalsın yeter ki diyemiyorum ben sonuçta o kadar eziyet çektik güzel olsun ben olmazsa tekrar ameliyat olmayı göze aldım inş ikimizinki de güzel olur canım💕

Cnm kalın derili değilsen cok . Normal deriliysen ( benim ki normal) 5 aydan sonra da inceliyor baya burun ve ucuda hafif sekilde iniyor biraz daha. Sen zor farkedersin cünkü 5 6 aydan sonra cok yavas sekilde oturmaya devam ediyor burun.Zaten burun ucu ödemi en son gecen yer. Benim ki 1 yıl 2 ay olmustu sırtımdakiler gitmişti nerdeyse ve ucu hala sertti ama biraz daha şişti.
Merhaba bende ameliyat oldum 5. ayıma girdim burun ucum çok büyük ve yandan çok kalkık sizce hala değişir mi doktor ucunu küçülttüm diyor inanmadım?

Merhaba bende ameliyat oldum 5. ayıma girdim burun ucum çok büyük ve yandan çok kalkık sizce hala değişir mi doktor ucunu küçülttüm diyor inanmadım?
Değişir tabi ki cnm . Ama şöyle değişir , daha yavas ve biraz daha incelir burun sırtın ve ucunda iner biraz incelir. 5 6 aya kadar cok hızlı ödemler iniyor. Geri kalanı cok yavas oluyor malesef. Benim burun ucum küçültülmedi. Buna ragmen cok cok şiş ve kabaydı. Seninkinde zaten işlem yaptıysa içerden daha cok şiş olması muhamel. Burunların o kadar şişmesi ve uzun dönemde iyileşmesi cok normal. Ameliyat videosu izlemiştim ben ve tamamen anladım neden o kadar uzun süre iyileşme dönemi oluyor diye. Tavsiye ederim siz de izleyin. Animasyon seklide var. 1 sene sonunda burun cok daha nazikleşmiş görüntü alıyor.

Değişir tabi ki cnm . Ama şöyle değişir , daha yavas ve biraz daha incelir burun sırtın ve ucunda iner biraz incelir. 5 6 aya kadar cok hızlı ödemler iniyor. Geri kalanı cok yavas oluyor malesef. Benim burun ucum küçültülmedi. Buna ragmen cok cok şiş ve kabaydı. Seninkinde zaten işlem yaptıysa içerden daha cok şiş olması muhamel. Burunların o kadar şişmesi ve uzun dönemde iyileşmesi cok normal. Ameliyat videosu izlemiştim ben ve tamamen anladım neden o kadar uzun süre iyileşme dönemi oluyor diye. Tavsiye ederim siz de izleyin. Animasyon seklide var. 1 sene sonunda burun cok daha nazikleşmiş görüntü alıyor.
Teşekkür ederim 😊 çok değişmez yinede doktor hatası bu

d
Kızlar merhaba beni tanıyan bilir burnumu çok beğenmiyorum 5. aya girdim burun ucum çok büyük ve olması gerekenden kalkık ailemde pek beğenmiyor doktor burun 6 ayda tam oturur sorun olursa 6 ay sonra gel dedi ailem izin vermez ama ben tekrar ameliyat olsam mı diye düşünüyorum başka doktorda olabilir o hastane uzak kalıyor üşeniyorlar kontrole bile gitmeye gerek yok demişlerdi düşünün tecrübeli olanlar söylesin 5 Aydan sonra bi değişiklik olur küçülüp inmez mi yoksa revizyon olmalı mıyım ucunu küçültüp indirtmek İçin ayrıca kavisi düzleştirmek istiyorum eski haline yakın olması İçin doktor ucunu küçülttüm diyor ama inanmadım bu kadar büyük olmamalıydı lütfen yazın

düzelme oldumu burnunuzda? memnun musunuz artik? doktorunuz kimdi acaba? önceki-sonraki fotonuz varmi?

Back
X