5.aydan sonra büyük abdestte sık çıkma

elmassezin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
7
0
16
İzmir
merhaba hanımlar 28 hafta 4 gunluk gebeyım.45 gündür barsaklarım hep sorunlu oldu.sürekli tuvalete çıkma isteğim var.kabız olur herkes ben tam tersi sürekli cıkıyorum.bazen 4 5 kere bile oluyor.dr sasırdı.gaita testi normal.sizde yasayan oldu mu hiç bu problemi.

canım ben yaşamadım tam tersi kabızlık oldu ama bazende ishal gibi oluyorum değişiyor umarım önemli bişi yoktur tatlım

canım ben yaşamadım tam tersi kabızlık oldu ama bazende ishal gibi oluyorum değişiyor umarım önemli bişi yoktur tatlım

inşallah canım bneim.bezdim artık.bi ishal bi kabız derken rüyalarıma girmeye başladıyemek yemeye korkar oldum.sütü yumurtayı kestim ilaçları.bebeşimin bu sefer kilosu az cıktı.napsam bilemiyorum.

inşallah canım bneim.bezdim artık.bi ishal bi kabız derken rüyalarıma girmeye başladıyemek yemeye korkar oldum.sütü yumurtayı kestim ilaçları.bebeşimin bu sefer kilosu az cıktı.napsam bilemiyorum.
canım sütü yumurtayı kesme bebeğe ve sana gerekli annesi muz yemeye çalış tabi aşırı deyil biraz önleye bilir bide bebeğe çok kilo yapan meyveler arasındaymış dene tatlım

canım sütü yumurtayı kesme bebeğe ve sana gerekli annesi muz yemeye çalış tabi aşırı deyil biraz önleye bilir bide bebeğe çok kilo yapan meyveler arasındaymış dene tatlım

saol canım muzla kapatıyorum zaten hergünümü.cok severim de.kızımı tosunum diye severdim meğer bosaymıs tosunum demem.artık beslenmeye devam edicem.yuregım sızlıo kuzucuk beslenemıyor dıye.Allahım tum yavruları korusun

arkadaşlar merhaba yaa benim çok önemli bir sorum olacaktı ben 3.5 aylık bebeğimia karnımda kalbi durduğu için akaybettim şimdi yine hamileyim geçen hafta kalp atışlarını da duyduk. fakatgeçen ahaftaya kadar kabızdım doktor muayenesinden sonra kabızlığım geçti hamile kalmadan önceki düzenime döndü endişem acaba bebeğime bişe mi oldu hergün tuvalete çıkıyorum kabızlığım gitti. ilk hamileliğimde de kabızdım ve bebeğim karnımda öldüğünde 1 hafta sonra doktor muayenesinde anlamıştık ve o ahafta da benim kazbılığım geçmişti hatta demiştim ki meğer oyüzden düzelmiş... şimdi korkuyorum. sizce boşuna mı evham yapıyorum kabız olmak şart mı? nolur cevap verin arkadaşlar..

öncelikle çok geçmiş olsun, kolay olmosa gerek. şu bir gerçek hamileleikte bazı durumlar aynı dönemlerde tüm kadınlarda görülebiliyor ama bu illa da öyle olacak anlamına gelmez. hatta aynı kadının her hamileliğinde farklı şeyler yaşadığınıda duyuyoruz. ilki çok zor greçip ikincisinde anlamayanlar vb. ebnce böyle düşünüp canını sıkma. inşallah da bi sorun yoktur. ama ben senin yerinde olsam bu kadar içimi huzursuz ediyorsa hemen doktora giderdim, en kesin cevabı o verecektir. Allah yardımcın olsun, inşallah sağlıkla alırsın kucağına

3. aydan beri günde en az iki defa, nadiren de 4 defa çıkıyorum. kan ilacına başladığımda da durum değişmedi. kabız olmadığımıza şükredelim bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…