Ek gıdaya meyve ile başlamayın. Meyvenin şekerli tadını alan çocuk diğer ek gıdaları reddeder. Meyve en son. Mamadan yoğurt mayalayabilirsiniz.[/QUOT
Mamadan yoğurt nasıl oluyor ben hiç duymadım tarif edebilir misiniz acaba
Merhaba teşekkür ederim cevabınız için burnunu açıyorum bı sknti yok kulağıyla çok oynuyor belki dış belirtisidir 4 gün sonra 6 aylık olcackburnu tıkalı olabilir eczaneden serum fizyolojik alıp yapabilirsiniz. benimki de bazen iştahsız oluyor bunu yapınca nispeten daha iyi yiyor.
geçicidir caninizi sıkmayın böyle dönemler olabiliyor.
diş sıkıntısı olduğunda iştahsız olabiliyorlar, dis kasiyici ya da salatalık havuç verebilirsiniz dikkat ederek.
çözüm bulamazsaniz da mutlaka doktora sorun bence
Henüz gidemedim eşim görevde asker..ben Ankara'da yaşıyorum hiç bı yere çıkamıyorm tek başıma bilmiyorum ancak eşim gelince gidebilrm doktoraDoktoru ne diyor bu duruma ?
Bu zamana kadar seviyordu ama bunuda denicem inşallah.duzelsinde herşeyi yapabilirimBiberon degisikligi yapin. Yegenim de ayni donem ayni sekilde davrandi. Cesitt cesit biberon aldik. En sonunda markette satilan malum marka biberonda huzur bulduk :)
Klişe olacak ama ,sora sora bağdat bulunur. Eşin sürekli uzakta olacak ,bence kendi işini kendin halledebilirsin, her konuda ..Henüz gidemedim eşim görevde asker..ben Ankara'da yaşıyorum hiç bı yere çıkamıyorm tek başıma bilmiyorum ancak eşim gelince gidebilrm doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?