5 aylık bebek oyuncak problemi.

JustDreamer

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
117
Puanlar
18
Merhabalar, kızım 5 aylik oldu. 1 ay öncesine kadar oyuncaklara ilgi gösterip dokunmaya vs calisiyordu. Ama 1 aydir sadece ağzına almaya calisiyor daha sonra da sinirlenip agliyor. Zamanla geçer dedim ama 5 aylik oldu hala boyle. Sanırım normal bir gelişim sureciymis ama bazı bebeklerin videolarını görüyorum sakin sakin tutmaya calisiyolar :) umarim bizimki de normaldir :)
ne zaman oyuncaklarla duzgun oynamaya basliyor bu bebisler 😂

Merhabalar, kızım 5 aylik oldu. 1 ay öncesine kadar oyuncaklara ilgi gösterip dokunmaya vs calisiyordu. Ama 1 aydir sadece ağzına almaya calisiyor daha sonra da sinirlenip agliyor. Zamanla geçer dedim ama 5 aylik oldu hala boyle. Sanırım normal bir gelişim sureciymis ama bazı bebeklerin videolarını görüyorum sakin sakin tutmaya calisiyolar :) umarim bizimki de normaldir :)
ne zaman oyuncaklarla duzgun oynamaya basliyor bu bebisler 😂
Oynamıyorlar emekledikten sonra evi karıştırıyorlar 😂

Oyuncak oynayan bebek olmaz 😂 1 yasinda hâlâ eline geçen herşeyin tadına bakıyor, ayaklaninca da dolaplarda çekmecelerde neler varsa onlarla oynuyor 😂

Ağzıyla herseyi tanimaya anlamlandirmaya calisiyor birazda diş kaşiyor..sivri keskin küçük yutabilecegi şeylerden sakının

Tesekkurler hepinize 🙏 ben de oyuncaklarla aktivite videoları vs gorunce kendimi biraz kotu hissettim cunku sinirleniyor diye cok oyuncak vermiyorum acikcasi :) beraber 2-3 dk oynayip bırakıyoruz yoksa sonu aglamayla bitiyor :)

18 aylık ikizlerim için oyuncak evin kendisi,hala tadına bakmayıda ihmal etmiyorlar

Tesekkurler hepinize 🙏 ben de oyuncaklarla aktivite videoları vs gorunce kendimi biraz kotu hissettim cunku sinirleniyor diye cok oyuncak vermiyorum acikcasi :) beraber 2-3 dk oynayip bırakıyoruz yoksa sonu aglamayla bitiyor :)
Oyuncak oynayan bebek mi varmış Benımkıler nie dolapları indiriyor yav 🤣

14 aylık ikizlerim var yoğurt kovalarını kafalarına gecırıp geziolar herşeyi ortalığa döktükten sonra da dökecek bisey bulamayınca hiç bisey olmamış gibi köşeye çekiliyorlar ve bekliyorlar neden ;) çünkü anneleri toplasın yeniden dağıtacaklar 🕺💃

Oyuncak oynayan bebek mi varmış Benımkıler nie dolapları indiriyor yav 🤣

14 aylık ikizlerim var yoğurt kovalarını kafalarına gecırıp geziolar herşeyi ortalığa döktükten sonra da dökecek bisey bulamayınca hiç bisey olmamış gibi köşeye çekiliyorlar ve bekliyorlar neden ;) çünkü anneleri toplasın yeniden dağıtacaklar 🕺💃
Masallah onlara 🥰 daha yaramaz günler bizi bekliyor desenize 🥲

Back
X