Bebek Beslenmesi 5 aylik bebek sanirim doymuyor yardim!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

umutlardunyasi

sydney
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
288
7
96
- Yurtdışı
Selam kizlar bebegim 5 ay 1 haftalik. Sutumun son gunlerde azaldigini dusunuyorum. artik sagmaktan yoruluyorum cika cika 50 ml cikiyor. Acaba bebegim doyuyormu. Son gunlerde huzursuz. Aksamlarida bazi gunler haric olmak uzere 4 satten fazla uyumuyor kesintisiz. Anne sutu alan bebek formula verilir mi sizce? Formula verirsemde kac ogun vermem lazim cunku anne sutunu de kesmeden vermeye devam edecegim. Lutfen cevap yazin.

canım anlamadım şimdi.sütüm az diyorsun 50 ml çıkıyor diyorsun.ee o zaman onun dışında başka birşey vermiyormusun? sadece o çıkan 50ml sütü mü içiyor?
sütün azsa mutlaka devam sütü ver.tabiki anne sütünü kesme sağmaya devam et o da çok önemli.ama bebişini aç bırakma.yetmiyordur.zaten yakında ek gıdaya da başlarsın ama yine de süte devam et.süt temel ihtiyaçları onların.benim kızım emmedi hep sağarak verdim halan daha veriyorum 14aylık olacak.ama yakında biter artık.sen çabuk pes ediyorsun etme derim.keşke emseler de.neyse sorunun cevabı anne sütü ve formül devam sütünü bir arada verebilirsin elbette ki.sevgiler.

canım anlamadım şimdi.sütüm az diyorsun 50 ml çıkıyor diyorsun.ee o zaman onun dışında başka birşey vermiyormusun? sadece o çıkan 50ml sütü mü içiyor?
sütün azsa mutlaka devam sütü ver.tabiki anne sütünü kesme sağmaya devam et o da çok önemli.ama bebişini aç bırakma.yetmiyordur.zaten yakında ek gıdaya da başlarsın ama yine de süte devam et.süt temel ihtiyaçları onların.benim kızım emmedi hep sağarak verdim halan daha veriyorum 14aylık olacak.ama yakında biter artık.sen çabuk pes ediyorsun etme derim.keşke emseler de.neyse sorunun cevabı anne sütü ve formül devam sütünü bir arada verebilirsin elbette ki.sevgiler.

Sagol canım cevabın için. Mesela 1 ogünde deniyorum 50 ml çıkıyor iki saat sonra falan tekrar o kadar çıkıyor. İnternette 500 ml olmali günde diyor. O kadar cikmiyordur. Ben yurtdisindayim burda devam anne sutu diye birsey görmedim. Formula var burda. Dün aksamdan beri Rice cereal ( pilav tozu) sutumle karıştırıp uç ogünde artı onu vermeye başladım sence doğru mü yapıyorum sevgiler.

Sagol canım cevabın için. Mesela 1 ogünde deniyorum 50 ml çıkıyor iki saat sonra falan tekrar o kadar çıkıyor. İnternette 500 ml olmali günde diyor. O kadar cikmiyordur. Ben yurtdisindayim burda devam anne sutu diye birsey görmedim. Formula var burda. Dün aksamdan beri Rice cereal ( pilav tozu) sutumle karıştırıp uç ogünde artı onu vermeye başladım sence doğru mü yapıyorum sevgiler.

rica ederim canım . sağarak verince tabi emmediği için az çıkıyor bu da yeterli gelmiyordur.çok normal.yurtdışında devam sütü vardır.diğer ismi formül süt yani aptamil-hipp gibi markaların vardır.iyice bir araştır.formula dediğin bu bahsettiğim formül sütler(devam sütü ) değil mi?pilav tozu dediğin pirinç unu oluyor onunla bebeğini beslersen sadece karnı doyar ama vitamin alamaz.hem sürekli pirinç ununu verme birden ağır gelebilir kabız olabilir.1 yaşından önce inek sütünü de önermiyor doktorlar. o yüzden bu devam sütleri şart.nasıl olmaz orda emin misin? yada internetle satın alacaksın.doktora götürüyormusun bebeğini? o boy kilosuna gelişimine bakar ona göre seni yönlendirir.bu arada sütünü sağmayı sakın bırakma.

Back
X