Bebek Beslenmesi 5 aylık bebeklerı olanlar sızler ne ek gıdaya geçtınız

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esma4848

59 hedefim 54 kilo olmak ✌
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
127
69
98
Merhaba kızlar benım 5 aylık kızım var ek gıdaya 4 ay dan sonra basldım suan yogurt.meyve purelerı.cıcı bebe.kaşık mamaları.corba verıyorum tabı bunları sık olarak vermıyom hepsını de bırgunde vermıyorum 1 gun yogurt la kaşık maması 2.ıse çorba oyle ztn fazla yıyen bır bebegım yok dıger gunlerı hep benı emıyor sızler ne yapıyorsunuz

Merhaba kızlar benım 5 aylık kızım var ek gıdaya 4 ay dan sonra basldım suan yogurt.meyve purelerı.cıcı bebe.kaşık mamaları.corba verıyorum tabı bunları sık olarak vermıyom hepsını de bırgunde vermıyorum 1 gun yogurt la kaşık maması 2.ıse çorba oyle ztn fazla yıyen bır bebegım yok dıger gunlerı hep benı emıyor sızler ne yapıyorsunuz
Çok erken başlamışsınız. Bu şu aşamada olmasa dahi ilerleyen zamanlarda bebeğinizde sıkıntı olarak size geri dönebilir. Bağırsak florası ilk altı ay anne sütü dışındaki şeylere karşı çok hassas :( blwtürkiye sayfasına göz atın derim. Daha detaylı bilgiler ve sağlıklı şeyler göreceksiniz.

Çok erken başlamışsınız. Bu şu aşamada olmasa dahi ilerleyen zamanlarda bebeğinizde sıkıntı olarak size geri dönebilir. Bağırsak florası ilk altı ay anne sütü dışındaki şeylere karşı çok hassas :KK43: blwtürkiye sayfasına göz atın derim. Daha detaylı bilgiler ve sağlıklı şeyler göreceksiniz.

Belki dedıgınız dogru olabılır ama ben ılk kızımdaykende ek gıdaya erken baslamıstım allaha sukur de hıc bır zararını gormedım suan 7 yasında saglıklı bır kız cocugu ayrıca ben kafama gore yapmadım ztn bana dr soyledı baslamam gerektıgını cunku benm kızım 2.600 dogdu suan kılosu 6. Kılo hala benım sutumden dolayı kılo almıyo bu yuzdn erkn basladıtıldı ek gıda

Belki dedıgınız dogru olabılır ama ben ılk kızımdaykende ek gıdaya erken baslamıstım allaha sukur de hıc bır zararını gormedım suan 7 yasında saglıklı bır kız cocugu ayrıca ben kafama gore yapmadım ztn bana dr soyledı baslamam gerektıgını cunku benm kızım 2.600 dogdu suan kılosu 6. Kılo hala benım sutumden dolayı kılo almıyo bu yuzdn erkn basladıtıldı ek gıda
Söylediğim herşey dünya sağlık örgütü ve sağlık bakanlığımız doğrultusunda. 7 yaş belirtileri görmek için çok erken. İnşallah sağlıklı sıhhatli devam eder, illaki hasta olacak göreceksiniz demiyorum, yanlış anlaşılmak istemem. Benim bebeğimde 2900 doğru ve beşinci ayında 6 küsür kiloydu. 6. ay sonrasında başladım ek gıdaya pişmanda değilim. Doğru doktoru bulabilmeniz dileğiyle. İyi akşamlar diliyorum. :)

Hem erken hem cici bebe.çok sağlıksız değil mi ? Ilk 6 ay anne sutu sadece anne sutu diye hem kendi doktorum Hem çocuk doktoru söyleyip duruyo. Kaldı ki bebisiniz kilosunu 2 ye katlamış bile.

Back
X