Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kızımda 4 aylık oldu gçen hafta doktora gittiğimizde artık yavaş yavaş yedirebilirsiniz dedi doyuracak şekilde vermiceksiniz dedi tadımlık verin dedi.
sebze çorbası yapın dedi yaptım içine patates,havuş,pırasa kibrit kutusu büyüklüğünde koydum birde 1taatlı kaşığı zeytinyağ sonra içirdim ama çorbayı yemeği çok komikti hep diliyle dışarı çıkardı ama öğretcez yemeği:))) elma rendeliyorum armut çıksın onuda vericem.birde günlük tazze yogurt dedi ama daha yapmadım hazır sütten yapmayım dedim hiç yoğurt yapmadım inşallah beceririm:)))
benim oğlumda 12 ubat 2008 li kendimize salata yaptığım zaman salatanın suyuna bayılıyo 4 ayıkken başladık babsı çok ymek seçiyo babasına çekmesin diye herşeyden tattırıyorum tatlı olsun tuzlu olsun4 ocak 2008 doğumlu oğluma 1-2 gündür hafif hafif ağzı tatlansın tatları öğrensin diye ince rendelenmiş elma, yoğurt, meyveli yoğurt falan hazırlayıp veriyorum, doktorlar ilk alti ay diyor ama ilk cocuğumda cok cektim. yavaş yavaş tatları bilsin yabancılık cekip yememe gibi bir sorunu olmasını istemiyorum, mesela yarın yayla corbası yapıcam. onada 1-2 tatlı kaşığı vermeyi düşünüyorum,