5 aylık hamilelik ve heryerin ağrıması

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
kızlar ben 5 aylık hamileyim benim heryerim ağrıyor memurum işim surekli oturarak ama işten çıktığımda akşamları hep yuruyen gezen hamileyim dyıp yatmam öyle.. ve herseyim ağrıyor popom agrıyor baldırlarım agrıyor bel ağrısı feci en kötü kaburga kemiklerim çok acıyor böbreklerimmi kaburgalarımmı nerem ağrıyo çözemıyorum eşim masaj yapıyor ama sadece o anlık rahatlatıyor böyle durumlarda neler yapıyosunuz. acaba yorgunluktanmı yoksa aksama kdar oturmaktanmı ağrıyor anlamadım :/

aynen bende de öyle bel bacak ağrısı ,ofiste oturduğum yerden kalkınca popomda acayip bi ağrı oluyo sanki sert bi zeminde saatlerce oturmuşum gibi. böyle giderse ilerleyen aylarda bebek ağırlaştıkça noluruz bilmemm.

Dinlenmeniz lazim demek ki.
Benimde çok yoruldugumda agrilarim artıyor o yuzden dikkat ediyorum bende halsizlik de var vucudumuz cok yoruluyor cunku dunyaya bir bebek hazirliyor o yuzden ona iyi davranmaliyiz.

sanırım dah afazla dinlenmem gerek:) bebeğim buyuyor mutlu oluyorum fakat ağrılardan gece uyuyamıyorum bu yüzdende yorgun düşüyorum

Benimde öyle çok ağrılarım oluyordu doktora gittim aslında kum döküyormuşum doktorunuza danışın nolur nolmaz ben de bütün gün oturuyorum işte

Benimde öyle çok ağrılarım oluyordu doktora gittim aslında kum döküyormuşum doktorunuza danışın nolur nolmaz ben de bütün gün oturuyorum işte
kendi doktoruma sordum ürolojiye çıkımmi dye gerek yok dedi ağrılar normal dedi anlamadım yaa

Siz bence bir kan testi idrar testi isteyin orada zaten çıkıyor . Ama yoksa bu aylarda normal sırt ağrıları zaman zaman . Devamlı aynı pozisyonda kalmamaya çalışın hareket edin.kalsiyumu yüksek gıdalar alın iyi gelir belki

Birde ben işyerinde oturma simidi almıştım o da biraz hafifletmişti ortası delik olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…