5 aylik hamileyim agrim var korkuyorum :(

Askkelebegi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
53
15
8
34
Tecrubeli anneler merhaba 22 haftalik hamileyim mutfakta is yaparken biraz uzandim dolaba sonrasinra da vajinama dogru sancilar girmeye basladi korkulacak bisey yoktur dimi basiniza geldi mi ne yapmam lazim nolur gorun mesajimi

Tecrubeli anneler merhaba 22 haftalik hamileyim mutfakta is yaparken biraz uzandim dolaba sonrasinra da vajinama dogru sancilar girmeye basladi korkulacak bisey yoktur dimi basiniza geldi mi ne yapmam lazim nolur gorun mesajimi
Devam ederse doktora gidin

Geçmeyen ağrın varsa Dr una bildirmen lazım..Dr una gitmen lazım

Acile gidin bi baksınlar içiniz rahat eder ne olur ne olmaz önlem olur ben yaşamadım ama dinlenince geçmesi lazım agrıların genelde yinede yerinizde olsam dinlenmeyi de beklemem giderim hastaneye

Daha yeni oldu yarim saat oldu dinleniyorum simdi gecmezse gideyim doktoruma sorayim hay allah insallah bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…