5 buçuk haftalık hamileyim kesede bebek gözükmüyor

Ezgisell00

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
22
2
6
24
5 buçuk haftalık hamileyim bugün doktor ekrandan baktı daha embriyo gözükmüyo. Sizde ne zaman gözükmeye başladı 5 buçuk haftalıkta kesede bir şey gözükmemesi normal mi acil yardım

Gebelik doğal yolla oluştuysa geç döllenme olmuş olabilir. Son adet tarihine göre 7 haftalık olduğunu sandığım bebeğim henüz 4bucuk haftalıkmış kese göründü bebek kalp atışı filan yoktu. 1 hafta sonrasında görebildik. Bi süre daha bekleyip tekrar muayeneye gidebilirsiniz.
Boş gebelikte olabilir oda bi ihtimal ama Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Gebelik doğal yolla oluştuysa geç döllenme olmuş olabilir. Son adet tarihine göre 7 haftalık olduğunu sandığım bebeğim henüz 4bucuk haftalıkmış kese göründü bebek kalp atışı filan yoktu. 1 hafta sonrasında görebildik. Bi süre daha bekleyip tekrar muayeneye gidebilirsiniz.
Boş gebelikte olabilir oda bi ihtimal ama Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Pazartesi tekrar gidicem kesede gözükcekmi diye doktor öyle dedi. Her şeyin hayırlısı ya sağolun

5 buçuk haftalık hamileyim bugün doktor ekrandan baktı daha embriyo gözükmüyo. Sizde ne zaman gözükmeye başladı 5 buçuk haftalıkta kesede bir şey gözükmemesi normal mi acil yardım
Evet tabi ki normal. Biraz daha sabır.
5+2 de kese gördüm.
7.haftada bebeği ve kalp atışını gördük.
Acele etmeyin lütfen

Çok sabırsız insanım ya ve korkuyorum boş gebelik olur diye
Korkarak bazı kötü ihtimalleri çağırmayın. Vücudun da bi düzeni var. Herşey şak diye olmuyor. 40 haftalık bir gebelik sürecinde her hafta başka bir gelişim oluyor. Kese oluştuysa sıra bebekte. Lütfen sakince bekleyin 🙏🏼

Back
X