• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları 5 buçuk yaşında oğlum anne bağımlısı yanından hiç ayrılamıyorum bilgisi olan yazsın!

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

barcelem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
20
0
36
Bursa
selam arkadaşlar bizi çok üzen çok bir sorunumuz var. Oğlum altı yaşını doldurmak üzeregeçen sene anaokuluna gitti hiç bu tarz sorunla karşılaşmadık ne olacak acaba diye düşünürkwn çok normalmiş sanki gitmesi gerektiğini biliyomuş gibi öpüşüp ayrılıyoduk sonra almaya gittigimde çok daha oynayacagını yada faliyetinin yarım kaldıgını tamamlayacagını falan söyleyip beni bekletiyodu orada, bu sene okul başlangıcında yine iidi bir sorun yoktu ilk hafta normal gitti taki ikinci hafta ögretmenin beni arayıp alamam gerektigini söyleyene kadar :(( gittigimde boynuma sarıldı agladı benim öldügümü dşündüğünü bensiz ne yapacagını düşünüdügünü ve aglamaya başladıgını anlattı:14:
eve geldik evdede bana çok baglıydı ama bensiz babasıyla yada anneannesiyle durabiliyordu şuan onuda yapmıyo baba çok ilgili bir bab olmasına ragmen yaklaşmıyo bile onunla uyumayı degil sadece oynamayı tercih ediyo ama ben senin yarın uyuruz bab diyip geçiştiriyo bu bir hafta kadar devam etti hergün götürdüm evde kalmak istesede sonra baba götürdü aglıyo çok üzülüyo ögretmeni kopararak alıyo bizden gidiyorum almaya ii ama ertesi gün yine aynı ben ve eşim herşeyi denedik pisikoloğ yardımıyla hereket ettik ama tam düzeldi derken kabus geri döndü ne olur birileri bişeyler söylsin bilen yada tercübesi olanlardan yardım bekliyorum :58: :14:

ah güzel arkadaşım bu kadarmı benzerlik olur benim kızıda anasınıfına gidiyor benimde kızım senin oğlunla aynı durumda 15 gün okuldan eve dahi gelmek istemeyen çoçuk 16. gün ne oldu anlayamadım agladı gitmiycem diye her gün tabiki götürüyorum ama birde bana sor nasıl götürüyorsun diye aglıyarak bırakıyorum çoğu zaman kızıyorum aglama diye ama benden bir türlü kopamıyor çıkşta almaya gidiyorum çoğunda bir şeyler bahane edip aglıyor okulda bekle diyor yardım aldım ama bilmiyorum kafayı yiycem artık korkuyorum kızımda bu alışkanlık olacak diye

acaba sinifarkadaslari dalgami geçtide birden degisime ugradi? veya okulda anneler hakkinda bir konu geçtide onami çok üzülüp takildi?

bende küçükken çok aglamisim ve haftalarca uyum saglayamamisim okula ama ayni okulda üst sinifta olan ablam ben agladigim için bazen yanima gelirmis ozamanda hemen susarmisim, belkide sizin oglunuzda yabancilik çekmistir kimseyi tanimadigi için..

Back
X