5 cm açıklığım var ne kadar dayanırım

Rare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
293
68
28
20. Haftadan beri 1 cm açıklığım vardı 30. Haftaya kadar sürekli yattım. Sonrasında ayaklandım. Çok zorladım galiba 5 cm olmuş. 1 haftadır hastanede yatıyodum. Ciğer geliştirici iğne + nidilat uygulandı. Şu an herhangi bi sıkıntı yok. Doktor böyle de kalabilir açılma devam da edebilir dedi. Yatıyorum. Sizce ne kadar dayanabilirim ? Böyle bişey yaşayanlar yardım lütfen

Öyle birşey yaşamadım ama Allah yar ve yardımcın olsun ..umarım hayırlısıyla sağlıkla kucagına alırsın bebeğini ..yat dinlen kendini zorlayacak hiç bir şey yapma ..iyi düşün iyi olsun

Öyle birşey yaşamadım ama Allah yar ve yardımcın olsun ..umarım hayırlısıyla sağlıkla kucagına alırsın bebeğini ..yat dinlen kendini zorlayacak hiç bir şey yapma ..iyi düşün iyi olsun
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Yatıyorum da çok ağrım sancım oluyo. Her an gelecek gibi.

Teşekkür ederim Allah razı olsun. Yatıyorum da çok ağrım sancım oluyo. Her an gelecek gibi.
Hastanede mi yatıyorsun ..sen bunları düşünme zihnini rahat tut ki bedeninde rahat olsun doğum zaten başlarsa yapacak tek şey sağlıkla doğurman olacak ..dinlen hatta bu zamanların keyfini çıkarmaya bak Bebek gelince bu dinlendiğin yattığın günleri çokkkk özliceksin

Hastanede yogun bakımda yatiyodum da eve çıktım kendi istegimle. Bunalıma girdim. Biraz daha bekler inşallah acele etmez :) kanamam oluyo ara ara normal mi acaba .. yarın kontrole gidicem

Hastanede yogun bakımda yatiyodum da eve çıktım kendi istegimle. Bunalıma girdim. Biraz daha bekler inşallah acele etmez :) kanamam oluyo ara ara normal mi acaba .. yarın kontrole gidicem
Kanaman olduğunu doktorunla inşallah kötü bir şey olmaz dediğim gibi içini rahat tut olur mu .. Eve çıkman iyi olmuş en azından bunalmazsın yattığın yerden film dizi falan seyret birtek wc ihtiyacın içim kalk

Korkma canım Allah ın izni ile bişeycik olmaz. Bi arkadaşım yaşadı üçüncü gebeliğinde rahminde miyom varmış ve o şekil hamile kalınca sorun çıktı sürekli kontrol altındaydı sizin gibi ciğer geliştirici iğne de vurulmuştu. Açılması devam edince dikiş atmış doktoru 37. Haftaya kadar dayandılar ama maşallah bebekte annede gayet sağlıklıydı. İnşallah sizde hayırla kurtulursunuz..

Evet hastanede hiç zaman geçmiyo evde çabucak geçiyo :) yatıyorum elimden geldiğince. Ayaktayken çok zorlanıyorum zaten çok baskı oluyo

Amin inşallah. 2 hafta daha dayanabilsem yeter :)

Ben 3 cm aciklikla epey dayandım 3hafta falan inşallah sende dayanırsın ..yat kendini zorlama sakin beng in kilosu kaç suan

Ben 20. Haftadan beri 1 cm açıklıkla geçirdim hamileliğimi de çok arttı artık çok zorlanıyorum. En son 1946 gr dı 5 gün önce falan. Bugün gidicem zaten kontrole. Kanamam niye oluyo ki bi de çok oluyo 2 gündür. 1 pedi dolduruyo. Bu korkutuyo beni. Sebebi ne ki

neden hala gitmediniz ozaman madem kanamanız var ?

Hatunlar bişi sorcam bende sanki aşağı doğru baskı hissediyorum ve sanki özürdilerim çok ama alt kısmım şiş gibi normalmi ???

Malesef sizin doğum başlamış gibi çok normal değil kanama çünkü hala dev ma ediyormu
Bebek iyi , bi sıkıntı görünmedi açıklığa bağlı büyük ihtimal kanaman dediler. Sürekli olmuyo ara ara oluyo bazen çok bazen az değişiyo

Bebek iyi , bi sıkıntı görünmedi açıklığa bağlı büyük ihtimal kanaman dediler. Sürekli olmuyo ara ara oluyo bazen çok bazen az değişiyo
İyi o zaman canım dikkat et sürekli kontrol altında ol en ufak şüphe ettiğinde git doktora cekinme çünkü açıklığın çok san cin var mi

İyi o zaman canım dikkat et sürekli kontrol altında ol en ufak şüphe ettiğinde git doktora cekinme çünkü açıklığın çok san cin var mi
Hayır yok şükür. Kanaman artarsa gel hemen dedi doktor. Çok hareketli bi de bebiş. Çok sert hareket ediyo canım yanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…