Öyle birşey yaşamadım ama Allah yar ve yardımcın olsun ..umarım hayırlısıyla sağlıkla kucagına alırsın bebeğini ..yat dinlen kendini zorlayacak hiç bir şey yapma ..iyi düşün iyi olsun20. Haftadan beri 1 cm açıklığım vardı 30. Haftaya kadar sürekli yattım. Sonrasında ayaklandım. Çok zorladım galiba 5 cm olmuş. 1 haftadır hastanede yatıyodum. Ciğer geliştirici iğne + nidilat uygulandı. Şu an herhangi bi sıkıntı yok. Doktor böyle de kalabilir açılma devam da edebilir dedi. Yatıyorum. Sizce ne kadar dayanabilirim ? Böyle bişey yaşayanlar yardım lütfen
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Yatıyorum da çok ağrım sancım oluyo. Her an gelecek gibi.Öyle birşey yaşamadım ama Allah yar ve yardımcın olsun ..umarım hayırlısıyla sağlıkla kucagına alırsın bebeğini ..yat dinlen kendini zorlayacak hiç bir şey yapma ..iyi düşün iyi olsun
Hastanede mi yatıyorsun ..sen bunları düşünme zihnini rahat tut ki bedeninde rahat olsun doğum zaten başlarsa yapacak tek şey sağlıkla doğurman olacak ..dinlen hatta bu zamanların keyfini çıkarmaya bak Bebek gelince bu dinlendiğin yattığın günleri çokkkk özliceksinTeşekkür ederim Allah razı olsun. Yatıyorum da çok ağrım sancım oluyo. Her an gelecek gibi.
Hastanede yogun bakımda yatiyodum da eve çıktım kendi istegimle. Bunalıma girdim. Biraz daha bekler inşallah acele etmez :) kanamam oluyo ara ara normal mi acaba .. yarın kontrole gidicemHastanede mi yatıyorsun ..sen bunları düşünme zihnini rahat tut ki bedeninde rahat olsun doğum zaten başlarsa yapacak tek şey sağlıkla doğurman olacak ..dinlen hatta bu zamanların keyfini çıkarmaya bak Bebek gelince bu dinlendiğin yattığın günleri çokkkk özliceksin
Kanaman olduğunu doktorunla inşallah kötü bir şey olmaz dediğim gibi içini rahat tut olur mu .. Eve çıkman iyi olmuş en azından bunalmazsınHastanede yogun bakımda yatiyodum da eve çıktım kendi istegimle. Bunalıma girdim. Biraz daha bekler inşallah acele etmez :) kanamam oluyo ara ara normal mi acaba .. yarın kontrole gidicem
Korkma canım Allah ın izni ile bişeycik olmaz. Bi arkadaşım yaşadı üçüncü gebeliğinde rahminde miyom varmış ve o şekil hamile kalınca sorun çıktı sürekli kontrol altındaydı sizin gibi ciğer geliştirici iğne de vurulmuştu. Açılması devam edince dikiş atmış doktoru 37. Haftaya kadar dayandılar ama maşallah bebekte annede gayet sağlıklıydı. İnşallah sizde hayırla kurtulursunuz..20. Haftadan beri 1 cm açıklığım vardı 30. Haftaya kadar sürekli yattım. Sonrasında ayaklandım. Çok zorladım galiba 5 cm olmuş. 1 haftadır hastanede yatıyodum. Ciğer geliştirici iğne + nidilat uygulandı. Şu an herhangi bi sıkıntı yok. Doktor böyle de kalabilir açılma devam da edebilir dedi. Yatıyorum. Sizce ne kadar dayanabilirim ? Böyle bişey yaşayanlar yardım lütfen
Evet hastanede hiç zaman geçmiyo evde çabucak geçiyo :) yatıyorum elimden geldiğince. Ayaktayken çok zorlanıyorum zaten çok baskı oluyoKanaman olduğunu doktorunla inşallah kötü bir şey olmaz dediğim gibi içini rahat tut olur mu .. Eve çıkman iyi olmuş en azından bunalmazsınyattığın yerden film dizi falan seyret birtek wc ihtiyacın içim kalk
Amin inşallah. 2 hafta daha dayanabilsem yeter :)Korkma canım Allah ın izni ile bişeycik olmaz. Bi arkadaşım yaşadı üçüncü gebeliğinde rahminde miyom varmış ve o şekil hamile kalınca sorun çıktı sürekli kontrol altındaydı sizin gibi ciğer geliştirici iğne de vurulmuştu. Açılması devam edince dikiş atmış doktoru 37. Haftaya kadar dayandılar ama maşallah bebekte annede gayet sağlıklıydı. İnşallah sizde hayırla kurtulursunuz..
Ben 20. Haftadan beri 1 cm açıklıkla geçirdim hamileliğimi de çok arttı artık çok zorlanıyorum. En son 1946 gr dı 5 gün önce falan. Bugün gidicem zaten kontrole. Kanamam niye oluyo ki bi de çok oluyo 2 gündür. 1 pedi dolduruyo. Bu korkutuyo beni. Sebebi ne ki
Gittim herhangi bi sıkıntı yok şükür sadece açıklığım varneden hala gitmediniz ozaman madem kanamanız var ?
İnşallah. En son 1946 gr di 10 gün önce falanBen 3 cm aciklikla epey dayandım 3hafta falan inşallah sende dayanırsın ..yat kendini zorlama sakin beng in kilosu kaç suan
Normal canım herkesin öyle olur hatta pardon oran çıkacak gibi olursunHatunlar bişi sorcam bende sanki aşağı doğru baskı hissediyorum ve sanki özürdilerim çok ama alt kısmım şiş gibi normalmi ???
Bebek iyi , bi sıkıntı görünmedi açıklığa bağlı büyük ihtimal kanaman dediler. Sürekli olmuyo ara ara oluyo bazen çok bazen az değişiyoMalesef sizin doğum başlamış gibi çok normal değil kanama çünkü hala dev ma ediyormu
İyi o zaman canım dikkat et sürekli kontrol altında ol en ufak şüphe ettiğinde git doktora cekinme çünkü açıklığın çok san cin var miBebek iyi , bi sıkıntı görünmedi açıklığa bağlı büyük ihtimal kanaman dediler. Sürekli olmuyo ara ara oluyo bazen çok bazen az değişiyo
Hayır yok şükür. Kanaman artarsa gel hemen dedi doktor. Çok hareketli bi de bebiş. Çok sert hareket ediyo canım yanıyoİyi o zaman canım dikkat et sürekli kontrol altında ol en ufak şüphe ettiğinde git doktora cekinme çünkü açıklığın çok san cin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?