Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görünmüyor bişey. Işıktan kaynaklı olabilir flaşla veyadaha net ışıklı biryerde çekin![]()
Gecikmeniz var mi
Regl hesaplamasina gore 22 şubat.Ama 25 ocak gecen ayBen ikinci çizgiyi görmedim kan testi verin bence
Regl hesaplamasina gore 22 şubat,Gecen ay 25 ocak...Gecikmeniz var mi
Başka belirtilerin de var miRegl hesaplamasina gore 22 şubat,Gecen ay 25 ocak...
Mide bulantisi,Kasij agrisi,Bel agrisi,Sinirlenme,Duygusallaşma,Gogus agrisi bilmiyorum
Başka belirtilerin de var mi
Mide bulantisi,Kasij agrisi,Bel agrisi,Sinirlenme,Duygusallaşma,Gogus agrisi bilmiyorum
Başka belirtilerin de var mi
Cok sagolunikinci cizgi yok gibi
Adet öncesi de hamilelik belirtileri de yaşanır ama goguslerinde bı değişik lik var mı uç kısımları boncuk boncuk olur ve daha koyu damarları belli olur hamilelikteMide bulantisi,Kasij agrisi,Bel agrisi,Sinirlenme,Duygusallaşma,Gogus agrisi bilmiyorum
Gogus karincalanmasi yok.Gogus cevresi damari yeşile benzer,boncuk cok degil 3 ya 4 oyle.sabah bulantim basladi ama test negativ gorunuyorAdet öncesi de hamilelik belirtileri de yaşanır ama goguslerinde bı değişik lik var mı uç kısımları boncuk boncuk olur ve daha koyu damarları belli olur hamilelikte