mevsahn Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2021 26 2 36 32 13 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mevsahn #1 merhabalar mart ayında kimyasal gebelik geçirdim bu ayda aynı belirtiler oldu bu ayda aynı belirtiler oldu adetime 3 gün kala test yaptım 5e yakın test yapmışımdır 1 i poztif diğerleri negatif dün akşamda karın bölgem çok ağrıdır başına gelen varmı Eklentiler A04BACC8-3049-4DE2-885C-6E324E4FD58E.webp 12,2 KB · Görüntüleme: 55
merhabalar mart ayında kimyasal gebelik geçirdim bu ayda aynı belirtiler oldu bu ayda aynı belirtiler oldu adetime 3 gün kala test yaptım 5e yakın test yapmışımdır 1 i poztif diğerleri negatif dün akşamda karın bölgem çok ağrıdır başına gelen varmı
Annalise Keating Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Nisan 2025 112 319 18 13 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mevsahn #2 Muayene olmanız lazım. Bildiğim kadarıyla zamanla düşüyor değer.
mevsahn Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2021 26 2 36 32 13 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mevsahn #3 Annalise Keating .!.: Muayene olmanız lazım. Bildiğim kadarıyla zamanla düşüyor değer. Genişletmek için tıkla... Adetimin geçikmesini bekliyorum belki bi umut düzelir die bekliyorum inananın ki 7 yıldır bekliyoruz böyle olunca sevinsek mi üzülsek i belli değil ya
Annalise Keating .!.: Muayene olmanız lazım. Bildiğim kadarıyla zamanla düşüyor değer. Genişletmek için tıkla... Adetimin geçikmesini bekliyorum belki bi umut düzelir die bekliyorum inananın ki 7 yıldır bekliyoruz böyle olunca sevinsek mi üzülsek i belli değil ya
Annalise Keating Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Nisan 2025 112 319 18 13 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mevsahn #4 mevsahn .!.: Adetimin geçikmesini bekliyorum belki bi umut düzelir die bekliyorum inananın ki 7 yıldır bekliyoruz böyle olunca sevinsek mi üzülsek i belli değil ya Genişletmek için tıkla... Size zararı olabilecek bir durum olabilir, kontrole gitmenizde fayda var. Allah gönlünüze göre versin inşallah
mevsahn .!.: Adetimin geçikmesini bekliyorum belki bi umut düzelir die bekliyorum inananın ki 7 yıldır bekliyoruz böyle olunca sevinsek mi üzülsek i belli değil ya Genişletmek için tıkla... Size zararı olabilecek bir durum olabilir, kontrole gitmenizde fayda var. Allah gönlünüze göre versin inşallah
mevsahn Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2021 26 2 36 32 13 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mevsahn #5 Annalise Keating .!.: Size zararı olabilecek bir durum olabilir, kontrole gitmenizde fayda var. Allah gönlünüze göre versin inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Annalise Keating .!.: Size zararı olabilecek bir durum olabilir, kontrole gitmenizde fayda var. Allah gönlünüze göre versin inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim