Kizlar merhaba.
Adetim 5.gun de gelmeyince idrar testi yaptim cok silikti. Sasirdim ve korktum cunku yeni evliyiz maddi manevi hazir degilim ama Allah vermisse basim ustune. (Ilaclarimi aksatiyordum)
Silik cizgiyi gorunce kostur kostur kan verdim 11 9du doktor supheli bir sey denmez dedi. 5 gun gecikmeye bu deger az geldi bana ve dusuk ya da kimyasal diye dusundum. 4 gun sonra kan verdim 122 olmus. Yine bir sey demedi doktor. Istiyor musun gebeligi dedi ne diyecegimi bilemedim var mi ki ? Bi onu diyeydin... haftaya yine gel dedi insanin yuzune bakmiyor. Baska hastaneye gidecegim. Bu durumu yasayan bilen var mi ??? Cok stres oldum kpss hazirlaniyorum bol bol kahve iciyordum biraktim ihtimalden ötürü,25 olacagim yakinda. Hayirlisi olsun bu degerler gec dollenme ya da dis/kimyasal icin bir sey ifade ediyor mu ? (Ultrasonda ilkinde bakti bir sey yoktu)
Hayırlı olsun belli ki geç döllenme olmuş. Değerinin artışı gayet iyi. 2 günde 2 katı artması gerek. Dış ya da kimya sal gebelik olduğunu takiple anlayabilirsin
Yüksek ihrimal dış gebelik ve dış gebelik çok zor ben yaşadım Allah düşmanıma yaşatmasın kanama olursa agrı olursa sırtların böbrek kısımlarında zonklama olursa evde oturma acil ambulans çağır hastaneye git ben ölümden 1 saat arayla döndüm. Geçmiş olsun
Yüksek ihrimal dış gebelik ve dış gebelik çok zor ben yaşadım Allah düşmanıma yaşatmasın kanama olursa agrı olursa sırtların böbrek kısımlarında zonklama olursa evde oturma acil ambulans çağır hastaneye git ben ölümden 1 saat arayla döndüm. Geçmiş olsun