- 14 Haziran 2024
- 1.091
- 482
- 38
- 27
- Konu Sahibi pinkheartt
Kızlar yarın transferin 5.günü ve embriyomda 5.gün
Dayanamıyorum sabah kan vericem sizce çıkar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence verme 7.günü bekle canımKızlar yarın transferin 5.günü ve embriyomda 5.gün
5.gün verenlerde 15 falan çıkmış o yüzden versem mi dedimBence verme 7.günü bekle canım
Benim sali gun 12 gunum ama kan vermedim test yapmadim üzülürüm takilirimKızlar yarın transferin 5.günü ve embriyomda 5.gün
Valla çok iyi sabretmişsiniz sonucu yazın banadaBenim sali gun 12 gunum ama kan vermedim test yapmadim üzülürüm takilirim
Diye bence sende dayan
Beklemek çoook zorBenim 5. Gün 200 çıkmıştı ama üçüzdü ondan öyle çıktı oğlumda 7. Gün 70 çıkmıştı yani 5. Gün çok riskli yerinde olsam en erken 7. Gün verirdim
Orası öyle zaten ama insan sabredemiyo bir an önce ne olcaksa olsun diyosunBence verme sen bilirsin ama verme bu sefer acaba kimyasal mı şöyle mi böyle mi diye bekleyeceksin. Çok zor biliyorum ama iki gün daha dayan lütfen![]()
Sabretmeye çalışayımBenim 5. Gün 200 çıkmıştı ama üçüzdü ondan öyle çıktı oğlumda 7. Gün 70 çıkmıştı yani 5. Gün çok riskli yerinde olsam en erken 7. Gün verirdim
Çok haklısın ben daha transfer olmadan zamanı nasıl geçiricem diye düşünüyorumOrası öyle zaten ama insan sabredemiyo bir an önce ne olcaksa olsun diyosun
Ben o kadar sabırsızımki bana sorarsan git hemen ver derimÇok haklısın ben daha transfer olmadan zamanı nasıl geçiricem diye düşünüyorumsen de beni vazgeçir tamam mı
![]()
bence verme şuan gebelik oluşacaksa bile beta olumsuz çıkarsa tüm moralin bozulur ve bi stres içinde olursun bu da seninve bebeğin için çok önemli.benim 10.gün bile 100 çıktı. başka şeylerle zaman geçirmeye çalış.Kızlar yarın transferin 5.günü ve embriyomda 5.gün
Doğru söylüyosunuzbence verme şuan gebelik oluşacaksa bile beta olumsuz çıkarsa tüm moralin bozulur ve bi stres içinde olursun bu da seninve bebeğin için çok önemli.benim 10.gün bile 100 çıktı. başka şeylerle zaman geçirmeye çalış.
Valla çok iyi sabretmişsiniz sonucu yazın banada![]()