5. Gün blastosist başlangıç aşaması olup da 6. Gün blastosiste ulaşan embriyo var mı?

Fnuk

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2022
31
14
8
35
Merhaba bu benim dördüncü denemem bir kez üçüncü bir kez de beşinci gün embriyosu transfer oldu tutmadı, sonra genetik inceleme için beşinci günü bekledik üçüncü tedavide o da gelişmedi ve tedavi transfer olmadan sona erdi, bu dördüncü denemeniz ve embriyomun beşinci günü embriyolog aradı az önce altıncı günü bekleyeceğiz balastosist başlangıç aşamasında bir tane eöbm kalmış, bu durumda olup da altıncı gün gerekli olgunluğa erişen embriyonuz oldu mu? Yarını nasıl bekleyeceğim bilemiyorum, ne olur dua edin benim için de, Rabbim isteyen herkese en tez zamanda yavrusunu kucağıma almayı nasip etsin bana da etsin 🤲

Yedinci güne kadar bekledik ama gelişimi durdu doktor aradı bazı gen testleri var onları yapacağız onlarda da sıkıntı çıkarsa tedaviye son vereceğiz dedi, böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Yedinci güne kadar bekledik ama gelişimi durdu doktor aradı bazı gen testleri var onları yapacağız onlarda da sıkıntı çıkarsa tedaviye son vereceğiz dedi, böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Niye beklettiler bukadar istenen bölünme mi olmadı? Kalitesi neydi embriyoların. Anne rahminde yaşama şansları daha çok olabiliyor dışarda bekletilmekten

Niye beklettiler bukadar istenen bölünme mi olmadı? Kalitesi neydi embriyoların. Anne rahminde yaşama şansları daha çok olabiliyor dışarda bekletilmekten
Daha önce üç başarısız deneme olunca genetiğe göndermek istiyoruz dediler, ama gelişmedi embriyo, bir de doktorumuz tedaviyi bırakabiliriz bir test var genetik sizle ilgili onu yapıp karar vereceğiz dedi çok üzgünüm belki de hiç çocuğumuz olmayacak😔

Daha önce üç başarısız deneme olunca genetiğe göndermek istiyoruz dediler, ama gelişmedi embriyo, bir de doktorumuz tedaviyi bırakabiliriz bir test var genetik sizle ilgili onu yapıp karar vereceğiz dedi çok üzgünüm belki de hiç çocuğumuz olmayacak😔
Onu Allah bilir sizin hiakayenize benzer çok hikaye oldu burda çocukları oldu umutsuz olmayın hiçbir zaman vakti saati vardır elbet

6. Gün 3 embriyo donduruldu benim 5aa kalite dediler ama neden 6. Güne uzadığını sormadım onu bilmiyorum

Kucağınıza da almak nasip olsun, çok sevindim sizin adınıza, hangi Merkez ve hangi doktora gittiniz acaba?
Levent mıhçıoğlu anlaşmalı hastanesi medicalpark. Ben doktorumun hacettepe mezunu olması ve bu rahim tüp bebek alanında aldığı eğitimler sertifikalara tav oldum. Doktorlar sitesinden 1 yıl araştırma sonunda buldum 4 ayrı doktora gittim levent hocaya ilk gitmemde bu doktor işte dedim. Kısmet bi şekilde birileriyle yola çıkıyoruz işte çok emek verdik bu yolda çok sınav verdik hepimiz inşallah sonuçlarımız hepimizin güzel olsun

Bizimde 2 tane 6. Gün embriyosu donduruldu. Bildiğim kadarı ile 3. Günden snra gelişimleri duruyor. Devam edenlerin ise 5. Gün seviyesine gelmesini bekletiyorlar

Back
X