5. Gün embriyo 11. Gün kan testim negatif

memuze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2025
8
0
1
24
Bu sabah kan testi yaptırdım değerim 0.100 çıktı 5. Gün embriyosu transferimin 11. Günü daha doktorumun verdiği tahlil tarihine 2 gün var pozitife dönen oldu mu ilk denemem

Bu sabah kan testi yaptırdım değerim 0.100 çıktı 5. Gün embriyosu transferimin 11. Günü daha doktorumun verdiği tahlil tarihine 2 gün var pozitife dönen oldu mu ilk denemem

Geçmiş olsun maalesef üzgünüm bu saatten sonra yükselmez çünkü 5.gün embriyosu en azından tutunmuş olsaydı az da olsa yüksek çıkardı Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah

0.1 leri daha önce bir çok kez görmüş biri olarak yazıyorum o değer yükselmez canım. Rabbim tez zamanda kucağını doldursun

Canim bende 5. Gun embriyosu transfer oldum ve test gunum 9. Gun yani 11. Gun zaten yeterince suresi dolmus gibi Rabbim tez zamanda kucagini doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…