- Emoji Skoru
- 19
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Zeynep828282
-
Hakkinizda hayirlisi olsun saglikli bir hamilelik gecirip saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin Allah inşallahMerhabalar Arkadaşlar,
Ben 40 yaşındayım. Geçtiğimiz Salı günü 2 adet 5. gün A kalite embriyo transfer edildi. Şu an Progestan fitil, Progestan Dex ve Coraspin kullanıyorum. Benim yaşımda transfer geçiren arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?
Çok heycanlı süreç, Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
Aminn, çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHakkinizda hayirlisi olsun saglikli bir hamilelik gecirip saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin Allah inşallah
AminnnAminn, çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
MerhabaMerhabalar Arkadaşlar,
Ben 40 yaşındayım. Geçtiğimiz Salı günü 2 adet 5. gün A kalite embriyo transfer edildi. Şu an Progestan fitil, Progestan Dex ve Coraspin kullanıyorum. Benim yaşımda transfer geçiren arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?
Çok heycanlı süreç, Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
Sonucum pozitif çok şükür. Beta hcg değerim 790. Pzt günü kese görmek için gideceğim. Rabbim inşallah yardım ederMerhaba
Sonucunuz ne oldu acaba ?
HarikaaaaaaaSonucum pozitif çok şükür. Beta hcg değerim 790. Pzt günü kese görmek için gideceğim. Rabbim inşallah yardım eder
Çok teşekkür ederimm, Allah razı olsun. Koru Hastanesi Özgür Kan a tedavi oldum. İlk denememdi. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım, dua edin bana lütfenHarikaaaaaaaGözünüz aydınnnnnnnn
Nerede tedavi gördünüz ?
İnşallah arkadaşım. Allah kucağına alıp güle güle büyütmeyi nasip etsin.Çok teşekkür ederimm, Allah razı olsun. Koru Hastanesi Özgür Kan a tedavi oldum. İlk denememdi. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım, dua edin bana lütfen
Çok teşekkür ederim, Aminnİnşallah arkadaşım. Allah kucağına alıp güle güle büyütmeyi nasip etsin.
Yaa harika sonuç maşallah çok sevindim inşallah sağlıkla hayırla ilerlesin gebeliğiniz kaçıncı gün kan verdiniz 790 çıktı çok iyi bir değerSonucum pozitif çok şükür. Beta hcg değerim 790. Pzt günü kese görmek için gideceğim. Rabbim inşallah yardım eder
Son ölçülen beta hcg değerim bu. Pzt günü kesenin görülebileceğini söyledi doktorum. Yani Transferden sonraki 17. güne denk geliyor bu değer.Yaa harika sonuç maşallah çok sevindim inşallah sağlıkla hayırla ilerlesin gebeliğiniz kaçıncı gün kan verdiniz 790 çıktı çok iyi bir değer