• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.gün embriyosu 5. Gün idrar testi silik çizgi

mavikelebekarven

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2025
3
6
1
31
Sevgili gönül dostları 31 yaşındayım ilk tüp bebek denemem dondurulmuş embriyo transferi 5.gün transferi oldu bugün transferimin 5.günü ve kaset testlerde silik çizgi çıktı aşağı bırakıyorum benim gibi bu şekilde olup pozitifi gören var mı kan vermeye korkuyorum

Eklentiler

• IMG_4849.webp
    IMG_4849.webp
    138,2 KB · Görüntüleme: 896
  • IMG_4845.webp
    IMG_4845.webp
    68 KB · Görüntüleme: 1.062
Sevgili gönül dostları 31 yaşındayım ilk tüp bebek denemem dondurulmuş embriyo transferi 5.gün transferi oldu bugün transferimin 5.günü ve kaset testlerde silik çizgi çıktı aşağı bırakıyorum benim gibi bu şekilde olup pozitifi gören var mı kan vermeye korkuyorum
Pozitif hayırlı olsun🥹kaset test de bu kadar erken çıkıyorsa kan da banko çıkar. Çift embriyo mi? Bu kadar erken ise ikiz bile olabilir.

Bende 6.gün öğrenmiştim hayırlı olsun ❤️

Benımde dondurulmus emrıyo transferım oldu bugun 7gunum.5gunden bu gune sılık cızgı goruyorum fakat ınanamıyorum

Canım maşallah subhanallah giderek koyulaşmış galiba bu iyi bişi bence kanda da yükseliyor demek bu silik çizgiler ilk andada çıktı mı
Bu benım 5 cı tup bebegım anında ıkıncı cızgı belırmıyor 1 dakıka sonra olusuyor. Bılmıyorum ılk defa bu kadar yakın oldum o ıkı cızgıyye. Belırtım olmadıgı ıcın tutmadı kafasındaydım hatta ılacları kesmeyı dusunuyordum

Bu benım 5 cı tup bebegım anında ıkıncı cızgı belırmıyor 1 dakıka sonra olusuyor. Bılmıyorum ılk defa bu kadar yakın oldum o ıkı cızgıyye. Belırtım olmadıgı ıcın tutmadı kafasındaydım hatta ılacları kesmeyı dusunuyordum
Nasıl bir belirti arıyorsunuz ki belirti dediğiniz herkeste olan bişey değil ve bilimselde değil aynı adet olacakmış gibi karın ağrısı yaşayanda var hiç bir belirti olmadan sadece testte pozitif görende var güzel düşünelim güzel olsun test vermeden ilaçları bırakmayın lütfen

Nasıl bir belirti arıyorsunuz ki belirti dediğiniz herkeste olan bişey değil ve bilimselde değil aynı adet olacakmış gibi karın ağrısı yaşayanda var hiç bir belirti olmadan sadece testte pozitif görende var güzel düşünelim güzel olsun test vermeden ilaçları bırakmayın lütfen
Sakın öyle bişey yapma zaten ilk 5 ve 10 dakika içinde çıkan çizgi dogrudur 1 dakikada çıktıysa şükret ve sevin 🥰

Back
X