- 18 Nisan 2024
- 141
- 48
- 13
- 23
- Konu Sahibi gencanneolmakisteyenler
-
Maşallah, eşiniz de azospermiymiş sanırım. Nerde yaptırdınız tüp bebegiArkadaşlar merhaba
5.gün embriyosu 7. Gün bugün kan beta değerim 160,70 sizce nasıl bir değer 7. Gün için
Hayirli olsun. Değer güzel,artislarda güzel olur umarımArkadaşlar merhaba
5.gün embriyosu 7. Gün bugün kan beta değerim 160,70 sizce nasıl bir değer 7. Gün için
Yaşım 23 yaşımdan dolayı şansımın çok olduğunu söylediler , eşimde sorun vardı tesa oldu sağlıklı kaliteli embriyolar oluştu 2 tane embriyo koydular, embriyo transferi sonrası ilk 3 gün uzandım, sonra yavaş yürümeleri yaptım 5 gün banyo yapmadım, bol su içmeye dikkat ettimGayet iyi, sürekli artıyor olması gerekir. Süreciniz nasıl geçti? Nelere dikkat ettiniz
Eşim kromozom sorınu yoktı sadece çocuklukta geçirdiği hastalıktan dolayı sperm sıfırdı, tedavisiz şekilde tesa oldu ve spermler çıktı embriyolarımız güzel gelişti , Halil İbrahim Tekin Kıbrıs da tedavi olduk süreç güzel ilerledi Allaha çok dua ettim şuan ikinci artışı bekliyoruz inşallah kan da artar kese görürümMaşallah, eşiniz de azospermiymiş sanırım. Nerde yaptırdınız tüp bebegi
Değeriniz gayet iyi sağlıkla artar inşallahArkadaşlar merhaba
Merhaba 7. Gün 160,70 9. Gün 401 çıktıMerhaba değerleriniz nasıl gidiyor inşallah her şey yolundadır
Çok sevindim benim de eşim aynı durumda sayılır o yüzden umut oluyor böyle haberlerMerhaba 7. Gün 160,70 9. Gün 401 çıktı
Umudunuzu kaybetmeyin herşeyin çaresi var yeter ki Allah istesinÇok sevindim benim de eşim aynı durumda sayılır o yüzden umut oluyor böyle haberler
Dualarım sizinle sperm bulunduysa sıkıca tutunur size inşallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizim için de çok dua edin benim eşimde Tese oldu sperm bulundu pazartesi opu olacak sonrasında da hayırlısıyla transfer olucam inşallah sizin gibi güzel haberler alırız bizde
Ay inşallah kuzum benim rabbim emeklerimizin karşısını verir inşallah bende 25 yaşındayım sizin gibi inşallah güzel haberleri eklerim burayaDualarım sizinle sperm bulunduysa sıkıca tutunur size inşallah
Arkadaşlar merhaba
Evet hemşirem içinde olduğunu söyledicanım transfer sürecinde embriyo yapıştırıcı kullandınız mı ben ek olarak kullanıcam faydası oldu mu
Tamam canım bende kullanacağım teşekkür ederimEvet hemşirem içinde olduğunu söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?