5. Gün embriyosu 7. Gün BETA 160,70

Gayet iyi, sürekli artıyor olması gerekir. Süreciniz nasıl geçti? Nelere dikkat ettiniz
Yaşım 23 yaşımdan dolayı şansımın çok olduğunu söylediler , eşimde sorun vardı tesa oldu sağlıklı kaliteli embriyolar oluştu 2 tane embriyo koydular, embriyo transferi sonrası ilk 3 gün uzandım, sonra yavaş yürümeleri yaptım 5 gün banyo yapmadım, bol su içmeye dikkat ettim

Maşallah, eşiniz de azospermiymiş sanırım. Nerde yaptırdınız tüp bebegi
Eşim kromozom sorınu yoktı sadece çocuklukta geçirdiği hastalıktan dolayı sperm sıfırdı, tedavisiz şekilde tesa oldu ve spermler çıktı embriyolarımız güzel gelişti , Halil İbrahim Tekin Kıbrıs da tedavi olduk süreç güzel ilerledi Allaha çok dua ettim şuan ikinci artışı bekliyoruz inşallah kan da artar kese görürüm

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizim için de çok dua edin benim eşimde Tese oldu sperm bulundu pazartesi opu olacak sonrasında da hayırlısıyla transfer olucam inşallah sizin gibi güzel haberler alırız bizde

Dualarım sizinle sperm bulunduysa sıkıca tutunur size inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…