• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gün embriyosu

melikekoz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2023
21
19
8
29
16 şubat perşembe 12 tane yumurtam toplandı 7 tane sağlıklı embriyo elde edildi. 6 tane si 5. Güne ulaştı.21 Şubat salı günü 2 adet 1. Kalite embriyo transferi yapıldı.Bu 2. Denemem inşallah tutar dua edin bana arkadaşlar.Nelere dikkat etmem gerekiyor Mart 'ın 3'ünde test günüm.

Benim de 22 subatta trasnferim gerceklesti, iki adet 1.kalite 5. gün embriyosu 🥰 zaman nasil gececek acaba ♥️ bana da doktor martin 3de kan testine gel dedi, ayniyiz seninle 🥰

16 şubat perşembe 12 tane yumurtam toplandı 7 tane sağlıklı embriyo elde edildi. 6 tane si 5. Güne ulaştı.21 Şubat salı günü 2 adet 1. Kalite embriyo transferi yapıldı.Bu 2. Denemem inşallah tutar dua edin bana arkadaşlar.Nelere dikkat etmem gerekiyor Mart 'ın 3'ünde test günüm.
Sende her hangi bir farklilik var mi bi sey hissediyor musun?

inşaAllah tutar canim ♥️ bende dünden beri ara ara kasikta batma var onun disinda bir sey yok, gögüste hassasiyeti ilaclara yoruyorum, pek bi sey yok yani :( heycanla bekliyorum ♥️

inşaAllah tutar canim ♥️ bende dünden beri ara ara kasikta batma var onun disinda bir sey yok, gögüste hassasiyeti ilaclara yoruyorum, pek bi sey yok yani :KK43: heycanla bekliyorum ♥️
İnşallah rabbim hepimizi sevindirir bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine insalah dua dan başka elimizden bişey gelmiyor.

İnşallah rabbim hepimizi sevindirir bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine insalah dua dan başka elimizden bişey gelmiyor.
Aynen öyle 😍🤩 inşaAllah ikimiz de güzel haberler aliriz ♥️ isteyen herkes alsin, allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin

Back
X