- 5 Mart 2013
- 164
- 43
- 28
- Konu Sahibi Rengarenkolmak
Evet.....
Sosyal medya hayatımızın bir gerçeği ise ayrılık vs gibi durumlarda sosyla medya odaklı planlar yapmamız normal bir süreç oldu. Özellikle son 5 yıldır.
Facebook twitter instagram derken...
Daha önce açtığım konularda durumumu bilenler biliyor.
Konuya dönüyorum;
5 gun sonunda whatsapp profil fotomu değiştirdim. O 5 gün içinde ölü takliti yapmıştım keza ben whatsapp profil fotosunu gunde 2 kere degistirdigimi biliyorum/bilirler.
Hareketlilik birden biter ve yavaştan kipardanma gosterirse merak uyandirir.
Bu her durum için geçerli.
Son görülmem kapalıdır hep bunu da 1 hafta sonra açacağım foto bu arada değişmeyecek.
Dedigim gibi sosyal medya artık bir gerçekse bunun üzerinden "yeni nesil" planlar yapmak en doğrusu hanımlar.
Adam yaninizdan ayrılır ayrılmaz bir kadının fotosuna like yaptığında rahatsız oluyorsak... devir bu hale geldi.
Artık alternatif çok.
Bu arada diet ve spor da tam gaz devam.

Sosyal medya hayatımızın bir gerçeği ise ayrılık vs gibi durumlarda sosyla medya odaklı planlar yapmamız normal bir süreç oldu. Özellikle son 5 yıldır.
Facebook twitter instagram derken...
Daha önce açtığım konularda durumumu bilenler biliyor.
Konuya dönüyorum;
5 gun sonunda whatsapp profil fotomu değiştirdim. O 5 gün içinde ölü takliti yapmıştım keza ben whatsapp profil fotosunu gunde 2 kere degistirdigimi biliyorum/bilirler.
Hareketlilik birden biter ve yavaştan kipardanma gosterirse merak uyandirir.
Bu her durum için geçerli.
Son görülmem kapalıdır hep bunu da 1 hafta sonra açacağım foto bu arada değişmeyecek.
Dedigim gibi sosyal medya artık bir gerçekse bunun üzerinden "yeni nesil" planlar yapmak en doğrusu hanımlar.
Adam yaninizdan ayrılır ayrılmaz bir kadının fotosuna like yaptığında rahatsız oluyorsak... devir bu hale geldi.
Artık alternatif çok.
Bu arada diet ve spor da tam gaz devam.