5 gün regl gecikmesi test negatif

perakedisi1234

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2022
100
16
18
26
Kizlar herkese merhaba insallah cevap veren olur.. Regl günüm 5 gün gecikti 1 senedirli bebek istiyoruz ama daha nasip olmadı. 5 gün geciktim bel ağrım var onun haricinde kasiklarimda ve goguslerimde bir belirti yok normalde ağrım mutlaka olur bugün evde test yaptım negatif çıktı. Böyle olupta hamile olan varmi cevap verirseniz sevinirim beklemedeyim

Kizlar herkese merhaba insallah cevap veren olur.. Regl günüm 5 gün gecikti 1 senedirli bebek istiyoruz ama daha nasip olmadı. 5 gün geciktim bel ağrım var onun haricinde kasiklarimda ve goguslerimde bir belirti yok normalde ağrım mutlaka olur bugün evde test yaptım negatif çıktı. Böyle olupta hamile olan varmi cevap verirseniz sevinirim beklemedeyim
Canım benim gecikmenin 6. Günü pozitif çıkmıştı ilk gün ve 3. Gün yapmıştım negatif çıkmıştı biraz daha bekle yada kan testi yap

Benimde 4.gün olacak 2 gün çnce test yaptım negatif çıktı şeffaf akıntım arttı hayırlısı bakalım

Bende aynı durumdayım gecikmenin 2. Günü test yaptım negatif 4. Gün bugün geç döllenme olduğunu ümit ediyorum inşallah hamileyimdir 3 yıldır istiyoruz ama olmadı umarım bu ayda bizler seviniriz 🤲🏻

Ben de şu an aynı durumdayım 6 gün gecikti test negatif sen kan testi yaptırdın mı

Bende ayni sekilde 4 gun geciktim kan verdim 0.10 cikmis dr negatif dedi idrar testide negatifti anlamadim bakalim beklicez

Bende aynı durumdayım gecikmenin 2. Günü test yaptım negatif 4. Gün bugün geç döllenme olduğunu ümit ediyorum inşallah hamileyimdir 3 yıldır istiyoruz ama olmadı umarım bu ayda bizler seviniriz 🤲🏻
Sonuc ne cnm.gec dollenme.nedir ya herkes ole yazio.bende galiba adetime yakin haftada olan iliskiden supheliyim 4 gun geçti ama kan dada bise cikmadi bekliyorum

Back
X