• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.gun transfer olupta gebe kalmayan arkadaslar varmı

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
kızlar varsa yazarmısın cok merak edıyom bunlar tutarmı acaba
tutanlarda yazarsa sevınırım kac tane transfer oldu kacı yasıyor

benim ardışık transferdi 3. gün 1 tane 1. kalite embriye, 5. gün 2 tane blast. 1 tanesi tuttu çok şükür 17. haftalık oldu.

benimde ilk tedavim 5. gün blasttı.tuttu ama dış gebelikle sonuçlandı.sonrada 5.gün dondurulmuşlarla denedik malesef oda tutmadı canım.inşallahh seninki sıkıca tutunur sana....

benim ilk tedavimdi 5.gün blast taransferi yapılmıştı 3 tane 1.kalite transfer edilmişti maalesef olmadı inşallah senin sonucun pozitif olur

canım sakın olumsuzlara bakma,herkes ayrı şartlarda,hem 5.gün sonrası herkesin 1. kalite embriyoları mı var bakalım.Endometrium tabakası da önemli,hani 3 çizgi muhabbeti,transferi yapan dr de önemli ve tabii ki kader.Benim 5. gün transferi yapıldı,ikisi tuttu,23 haftalıkken kaybettim.

sana kaç transfer yapıldı,inşallah üçü değil ikisi tutar.Üstelik bu işlem istatistiksel değil,doktor tutmaz dese bile allah bilir.Her hasta farklı.

şimdi bunlala kafa yorma .bazen birşey bilmemek daha güzel.artık sonuca az kalmış,olumsuz da duyacaksın olumlu da.sen bebeklerle birlikte olduğunu düşün yater.Şansın yüksek.5 demek kaliteli demek.Böyle endişeyle bebelere zarar verme.Senin yaşaman ve ölmen nasıl allahın takdirine ise o embriyolar da canlı ve ömürlerini biçmişse allah tutunmuşlardır sana.Senin kendini strese sokman zararına.Kitap falan okusan biraz,neşeli bişeyler izlesen...

Back
X