5 Günde Mezuniyet Elbisesi Dikilir Mi ?

xyaseminx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
1.614
559
198
5 gün sonra mezuniyet balom var ve hala kıyafetim yok.Bugün beğendigim tüm modellerin büyük bedenleri kalmıştı.
Ağlayarak geldim eve.Haftalardır ugrasıyorum moralim bozuldu.Tüm hayallerim yıkıldı.
Belki basit çocukça ama merakımdan soruyorum.Beğendigim bir model var sade bişey.Aynısını ya da benzerini bulamadım.5 günde dikilir mi terziye ?

5 gün sonra mezuniyet balom var ve hala kıyafetim yok.Bugün beğendigim tüm modellerin büyük bedenleri kalmıştı.
Ağlayarak geldim eve.Haftalardır ugrasıyorum moralim bozuldu.Tüm hayallerim yıkıldı.
Belki basit çocukça ama merakımdan soruyorum.Beğendigim bir model var sade bişey.Aynısını ya da benzerini bulamadım.5 günde dikilir mi terziye ?

modele göre buna terzi karar verir bence

Çok sade ama şık bir model.Hiç bilmiyorum.Yarın da arayacağım bir şeyler.Olmazsa alıyorum artık bu riski:50:

ne kadar zamandır aradın elbiseyi? çok zor beğenen biri değilsen, bence bulursun canım...yarın elbise bakarken bi terziye de sor yetişir mi diye. akşama kadar bulamazsan kumaş alıp götürürsün...

İlginiz için teşekkür ederim. Ben de öyle düşünüyorum.Umarım bulurum da benzerini gerek kalmaz.
Haftalardır kıyafet arıyorum.Hiç içime sinen bişey de bulamadım:53:

ne kadar zamandır aradın elbiseyi? çok zor beğenen biri değilsen, bence bulursun canım...yarın elbise bakarken bi terziye de sor yetişir mi diye. akşama kadar bulamazsan kumaş alıp götürürsün...

Maalesef takınıtılı biriyim.En özel günümde içime sinen bir şey olsun istiyorum.Bulmak zorun değil asllında ama iştee

Stresli bir gündü.Kafamdaki ile alakası olamayan renkli bir elbise aldım.Havuz başı mezuniyeti konseptine de uygun.İçime de sindi.
Cevaplar için yine de teşekkürler :)

Back
X