5 gündür gelen yumurta akına benzer çekince uzayan akıntımın gelmesi normal mi sizce?

Miyacan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2023
87
34
8
3 aydır korunmuyoruz artık bebek istediğimiz için. Normalde her ay adetten sonra 1 kez, bu yumurta akına benzer çekince uzayan akıntımı görürdüm ve günleri değerlendirirdik. Ama bu ay 5 gündür üst üste bu akıntıyı görüyorum ilk defa taşıyorum böyle bişey bu durum sizce normalmi 5 gündür yumurtam mı çatlıyor anlamadım. İnternette araştırdım ama bulamadım böyle bişey yaşayan varmı aranızda anormal geldi bana

ben yasıyorum 4 gün flan o seklde akıntım oluyor yumurtlama döneminde yaşanıyor anormal bi durum yok yani

Benim o akıntı uzun sürmüştü hamileymişim o zaman

Benim o akıntı uzun sürmüştü hamileymişim o zaman
Ben adetten sonra 1 kere görürdüm bu ay 5 gündür üst üste görüyorum ve şuan bana umut oldunuz gerçekten umarım bende hamileyimdir. Kendimi çok umutlandırmak istemesemde beklemek çok streslı geçiyor

Ben adetten sonra 1 kere görürdüm bu ay 5 gündür üst üste görüyorum ve şuan bana umut oldunuz gerçekten umarım bende hamileyimdir. Kendimi çok umutlandırmak istemesemde beklemek çok streslı geçiyor
Benim adet bitimşnden 10gün sonra başlamıştı uzun sürmüştü 5 6 gün sonrasında da hep akıntım olmuştu sizde inşallah hamilesinizdir

Benim adet bitimşnden 10gün sonra başlamıştı uzun sürmüştü 5 6 gün sonrasında da hep akıntım olmuştu sizde inşallah hamilesinizdir
Amin inşallah Peki siz bi değişiklik hissettiniz mi kendinizde hamile olduğunuzu öğrenmeden önce. Bazıları hissediyormuş ya. Biz 3 aydır deniyoruz ilk iki ay kendimi hep hamileyim sandım bu ay nedense hiç umudum yok bi değişiklikte hissetmiyorum üst üste gelen akıntı dışında

Hiç net bi belirtim olup hamileyim diyrmedim adet ağrısıyla aynu kasık ağrılarım çobktu o an hamilemiyim bile düşünmedim adetime az kaldımıştı ondandır diyr füşünmüştüm

her ay yumurtlama haftası oluyor hiç şaşmaz
Evet her ay oluyor uzayan yapışkan akıntı yumurtalama döneminde. Ama sadece 1 kez o yumurta akına benzer çektikçe uzayan daha kıvamlı olan akıntı olurdu bende sadece 1 kez görürdüm bu ay o daha kıvamlı olandan 5 gün üst üste görünce bi farklı geldi o yüzden merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…