5 gündür idrar testim aynı siliklikte çıkıyor 🥺

Sosyallanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
5.366
1.848
123
Hergun souryorum ama bu durumu yaşayan yokmu? cumartesi pazar pazartesi testim aynı siliklikte çıkıyordu kan verdim HCG 18 çıktı salı ve bugün de yine idrar testim aynı siliklikte yani koyulasmasi gerekmezmiydi kızlar yaa kimyasalmi yaşıyorum yine diyecem ama ne ağrım ne kanamam var hiç biri yok kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum anormal deilmi hep aynı çıkması🙄

Hergun souryorum ama bu durumu yaşayan yokmu? cumartesi pazar pazartesi testim aynı siliklikte çıkıyordu kan verdim HCG 18 çıktı salı ve bugün de yine idrar testim aynı siliklikte yani koyulasmasi gerekmezmiydi kızlar yaa kimyasalmi yaşıyorum yine diyecem ama ne ağrım ne kanamam var hiç biri yok kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum anormal deilmi hep aynı çıkması🙄
2 gunde bir kan testini tekrarlat canim. 2 kat artis oluyorsa sorun yoktur.

2 gunde bir kan testini tekrarlat canim. 2 kat artis oluyorsa sorun yoktur.
Pazartesi 18 çıkmıştı bugün 13 çıktı değerim ama kanama falan hala yok 🥺hicbisey anlamadım daha önce kimyasal yaşadım onlarda ilk değerde kanamam başlamıştı hep bunda başlamadı daha

Bir arkadaşım kimyasal yaşadı onun değeri de sabit kalıp sonra düşmeye başlamıştı.Birde 4-5 günden bahsediyorsunuz artış olması gerekir diye biliyorum benim 5 günde 76 dan 652 olmuştu

Malesef kimyasal. Bi kac gun icinde adet olursunuz

Canım yaşadığım yer küçük biyer kadın doğum doktoru yok sadece kan verdim yani diş gebelikmi bilmiyorum hala kanamam yok yarın tekrar test yapacam

Back
X