• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Güne gelen embriyolar neden 6. Güne bekletilir ki ?

Evt doğru hepsi sağlıklı olsa hepsi giderdi herlde 6. Güne.
Evt diğerleri geriden geliyordu dedi. Haklısınız ya biraz sakinlestireyim kndimi. Çok teşekkür ederim❤️🌼 Rabbim isteyenlere hayirli sağlıklı evlatlar versin.
Evet elinizde çok güzel 4 tane embrionuz var ve bu çok özel ve önemli bişey ☺ Rabbim onlarla hayırlı evlat versin size 💟

Evt doğru söylüyorsunuz. Fazla araştırıyorm fazla benle ilgili herşeyi okuma bilme bakma olayı var bnde. Şu nasılmış bu nasılmış diye. Oda beni yıpratıyor. Ayrıntici biri olduğum.icin. oluruna bırakamıyorum. Belki ilk oldgu icindir.
Bende 6. Gün embriyomla güzel haberi alırız sağlıkla hayırla sonuna kadr gelir insallh.
Sizde sağlıkla kucağınıza alın insallh. Rabbim güzel günlerini göstersin 🌼❤️ araştırmicam 😅
Çok teşekkür ederimmm... 🎈 🥀
Bende Eylül de başladım tüp bebek tedavisine ama doktorum yaklaşık 6 aydır benim yumurtalarım ı kontrol ediyordu her ay düzenli olarak adet dönemimde ultrason ile yumurtalarıma bakıyordu ve her seferinde 8 yumurta görüyordu cuma günü yumurta toplama işlemi yaptırdım toplam 13 yumurta toplandı cumartesi beni arayıp 12 sinin döllendigini 10 tanesi ile devam ettiklerini söylediler pazar günü aramadılar pazartesi günü arayıp 1 tanesinin gelişimini sonlandırdığını ve 9 adet yumurtanın kaldığını söylediler 5 i a kalite 4 ü orta kalite dediler salı günü ise arayıp aynı şekilde de devam ettiğini söylediler carsamba günü tabi 5. Gün ise arayıp 3 adet a kalite embriyonun dondurma işlemini yaptıklarını kalan 6 tane için işe gelişiminin yavaşlamasından dolayı 6. Güne gitmesi gerektiğini söylediler diğer kalan 6 adet için bu sabah arayacaklar sizin son durumunuzu merak ettim

Bazen 6 günde blast oluyor o yüzden bekletmişlerdir.benimde başıma geldi telaşlanmayın.5. Günde hala morula evresinde gibi gözüküyorsa bekliyorlar.
Merhabalar, 5. Günde morula embriyonuz 6.gün ne seviyeye ulaştı ve sağlıklı bir hamileliğiniz oldu mu acaba? Benim 5. Gün dondurulmuş morula ve compact ve 1aa embriyolarım var fakat kararsızım transfer konusunda.

Hanımlar bu işin püf noktası labaratuvar çok iyi olacak. İyi değil çok iyi olacak diyorum. Yoksa işi şansa bırakırsınız eğer doktora be laba güvenmiyorsanız şüphe duyarsınız

Merhabalar, 5. Günde morula embriyonuz 6.gün ne seviyeye ulaştı ve sağlıklı bir hamileliğiniz oldu mu acaba? Benim 5. Gün dondurulmuş morula ve compact ve 1aa embriyolarım var fakat kararsızım transfer konusunda.
Merhaba. 6.günde blast oldu ama kimyasal gebelik oldu.kimyasal gebelik olmasının sebebinin başka bişeydi büyük ihtimalle.yani benim sorunum bağışıklıkla alakalıydı. 6. Gün transferri ile hamile kalan cok duydum burada..karasız kalmayın zaten tekrar çözüldüklerinde durumlarına bakacaklardır.aa olan embriyonuz varmış digerlerini bilemem ama aa olan genellikle bozulmuyor çözüldüğünde.umarım hersey gönlünüzce olur🙏

Merhaba. 6.günde blast oldu ama kimyasal gebelik oldu.kimyasal gebelik olmasının sebebinin başka bişeydi büyük ihtimalle.yani benim sorunum bağışıklıkla alakalıydı. 6. Gün transferri ile hamile kalan cok duydum burada..karasız kalmayın zaten tekrar çözüldüklerinde durumlarına bakacaklardır.aa olan embriyonuz varmış digerlerini bilemem ama aa olan genellikle bozulmuyor çözüldüğünde.umarım hersey gönlünüzce olur🙏
Çok geçmiş olsun, umarım bir dahaki sefere sağlıklı bir hamilelik ve bebek olur, hatta tüp bebeğe bile gerek kalmasın🙏🏼 Ve umarım ben de sağlıklı bir bebek dünyaya getiririm🙏🏼 Bağışıklık sorununu nasıl tespit ettiniz peki? Ben de düşük yaşadım 4aalar ile ve bağışıklık sorunu var mı diye kendi kendime araştırarak birtakım testler yaptırmaya çalışıyorum th1/th2 oranı önemliymiş örneğin. Siz nasıl tespit ettiniz hangi testleri yaptınız acaba? Benim için de yol gösterici olabilir.

Back
X