- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi nermin 5334
Herkese merhaba , daha once cok fazla düşüğüm olduğundan ekim2025 de ilk tüp bebek denemei yaptık gnetik bakılacak dedi doktor cunku daha once genetik tarama testlerim yapıldı eşim sprmlerine bakıldı her türlü test yapıldı sonuclar iyi geldi ama cok dusuğum oldugundan genetik tüp bebek yapalım dedi tamam dedik sonrasında ilk denemede yumurta 10 adet toplandı 2. Güne 4 tane dollendi fakat 5. Güne hic ulaşamadık daha sonra ben kendi isteğimle 3 ay bekledim bu sırada kılo verdim saglıklı beslendim vitamınler kullandım sonradan esimle bismillah dedik tekrar denedik yediğim içtiğim fayda saglamıştı 17 yumurta toplandı ıkıncı gune 8 tame dollendi 3.ve 4. Güne 8 olarak devam ettiler 5. Gün ise gelişiminin yavaşladığını ve 4 tane kaldığını sıylediler yarına bekleyelım dediler eger devam dderlerse dondurabiliriz dediler ya da pgt ye gondeririz dediler ama cidden cok yıpratıcı süreç yarına hicbir sey kalmayadabilir ya da kalsa da dondurup transfer ettirelim diyoruz sansımız dusuk olsada bu durumu yasayan var mdır