5 günlük evliyim eşim benden etkilenmiyor

eş cinsel olmayabilir. maalesef öyle bayanlar var ki ne temizliğe dikkat ediyor ne de adet dönemi olmasına!!!

aynı durumda bir kız arkadaşım vardı, aynı şüphelerdeydi. o zamanki sevgilisi, şimdiki eşi, baya kıllı ve adet döneminde olan bir sevgilisiyle yakınlaşınca, neye uğradığını şaşırmış. "çamur" olarak kalmış aklında, elinde değil. bu şekil bir şey yaşamışsa eşiniz, zamanla düzelecektir. hemen eş cinsel yaftası yapıştırmayalım bayanlar.

evet bak ben bunları hesaba katmamıstım birde bu açıdan bakmak lazıım...

bence eşiniz gay değil
kutuna dokunmadanda sex olabilir
ama ön sevişme şarttır farzır :1::1:
bence ön sevişme yapmadığı için sorun ordan çıkıyor
seninde aklına takılan budur
ön sevişme olmazsa ben senle sevişmem de
şartlarını belirt cnmm

bence eşiniz gay değil
kutuna dokunmadanda sex olabilir
ama ön sevişme şarttır farzır :1::1:
bence ön sevişme yapmadığı için sorun ordan çıkıyor
seninde aklına takılan budur
ön sevişme olmazsa ben senle sevişmem de
şartlarını belirt cnmm

Ama hadi ön sevişmeyi sevmior direk olaya girelim desin barii eee onuda yapmıyor:) bi çapanoğlu var bu işte ama hadi hayırlara gitsinn:P

yorum yapan tum arkadaslara katılıyorum ,esınızın davranısları pek normal degıl

gay olma olasılıgı gercekten cok yuksek .hele ki , vajınadan tıksınen bır adam

anal seksle ne ısı olur .cok mantıksız .5 gunluk evlılıkte hemen cocuk baskısıda

direk paravan evlılıgını düşündürdü bana .

benım de gay arkadasım var .oda evlılıgı sırf paravan evlılıgı olarak dusunuyor .

akrabaları aılesı gay oldugunu bılmez .evlen evlen baskıları ona da gelır

annesı bazen arkadasımın hal ve hareketlerınden suphelenıyor .onu uzmemek ıcın

ve cocuk sahıbı olmak ıcın ılerıde paravan evlılıgı yapacagını soyluyor arkadasımda

arkadaşınıza söyleyin öyle bir evlilik yapmasın
kadının hayatını drama haline getirmesin
yazıktır
asla gay insanları eleştirmem nasıl kromozon eksiklliği çocuklar doğuyorsa
bunlarında hormonlarından kaynaklı sorunlar yüzünden karşı cinse ilgi duyuyorlar
ne tuhaf bişey ya imtihanları gerçekten büyük:50:

insanlar yorum yaparken konu sahibinin yazdıklarını görmüyo,öyle bi kaptırıyoki kendini..
kız yazmış kocamla açık açık konuştum reddetti demiş..
ama bir Allahın kulu da ona cevap vermemiş..enteresan..
neyse...
inşallah konu sahibi iyidir,mutludur,sorun çözülmüştür.

eşinin bu konuda psikolojik sorunlarıda olabilir çoğu kişinin
tahmin ettiği gibi tercihleri farklı olabilir
tercihleri farklı ise eğer bir kadınla cinsel yönden birliteliği sadece
çocuk için yaşayacatır o zaman onun için tek çocuk kafidir o nedenle eşine sor
bakalım ağzını ara kaç çocuğunuz olsun istermiş eğerki derse tek tercihi farklı demektir

ona birşeyleri ispatlamak için tek çocuk kafi olur heleki ortada tiksinti
varsa bir daha sana yaklaşmaz bile ama eğer ki derse birden fazla ozaman
düşünmek gerek bu konuyu

canım yaa çok şaşırdım gerçekten eşinde sorun var galiba insan eşinden tiksinirmi erkekler bazen lafın nereye gittiğini umursamdan söylüyor sen biraz baskın davransan nebilim böyle giyin güzel şeyler kokular sürün devam ettir sende cazibeni kullanmayı dene bakalım ne olucak seni istiyorum dee bişeyler söyle daha 5 gün yaa üzülme kader başına gelicek varmışş insanlar neler yaşıyor beterin beteri var belki buda senın sınavın uzulmee

canım yaa çok şaşırdım gerçekten eşinde sorun var galiba insan eşinden tiksinirmi erkekler bazen lafın nereye gittiğini umursamdan söylüyor sen biraz baskın davransan nebilim böyle giyin güzel şeyler kokular sürün devam ettir sende cazibeni kullanmayı dene bakalım ne olucak seni istiyorum dee bişeyler söyle daha 5 gün yaa üzülme kader başına gelicek varmışş insanlar neler yaşıyor beterin beteri var belki buda senın sınavın uzulmee

%100 katılıyorum

cnm bnm yaşadığın şey çokçok zor. bence sorun sende değil. kocanla beraber bi evlilik danışmanına gitmeyi deneyebilirsin.

kötü düşünmemek lazım ama belki de eşin kadınlarla ilgilenmiyordur. allahım düşüncesi bile korkunç. ama mantıklı olmaya çalışırsak başka neden evlenmeden önce sana vajinalardan tiksindiğini söylemeyi unutsun ki :( bence eşin hemcinsiyle ilgileniyor ve çocuk yapma maşası olarak seni kullanıyor :( allah yardımcın olsun cnm....

Güzel kokular sür. Temizligine cok ama cok dikkat et.
Madem o konuda hassas daha fazla dikkatli davranmalisin.
O senin vajinana dokunmuyorsa sende onun Penisine dokunma.
Biraz zaman ver ona sonra yeniden baslayin.
"Benim sana yaptiklarimi sende bana yap ama en nekadar güzel yaparsan bende okadar güzel yapacagim" de.
Kiyafetinizin üstünden birbirinize dokunmaya calisin. Yavas yavas alisin birbirinize.
Sen eline al kontrolü. Bu tarz erkekler kadinlarinin komutlarini yerine getirmeyi severler.
Sonra ileriki zamanlarda dahada ileriye gidin ilk adimi ic camasirinizin üzerinden
oksayarak yapin mesela. Esini sykma üzerinede gitme.
Ondan sonra bir zaman sonra oda ileriye gitmek isteyecektir.
Sen sadece vajina deodorantlari, özel parfümler var lütfen onlardan sürmeyi ihmal etme
güzel kokular odayi sardiginda oda bundan önceki .. larla ayni kefeye konmadigini
anlayacaktir.

Son düzenleme:
sanırım evleneli 1 sene oldu artık ama konu sahibi bayadır birşey yazmamış. eşin kadınlara ilgi duymuyor olabilir bu allah vergisi bunu kendisi seçemez malesef. bende yüksek bi ihtimal gay olduğunu düşünüyorum. çünkü gay pozisyonları istiyor falan demişsin, canım biraz araştırırsan göreceksin anal seks yani ters ilişki isteyen çoğu erkeğin normal olduğu söylenmiyor. yani çok var öyle maço tipli ama içten içe bastırmış olduğu eşcinsellik duygusu olanlar. zaten dinende yasak ve benim fikrime göre yasak ve haram kılınmasının en büyük sebeplerinden biride bu yüzden. baska sitelere göz at birçok kız bu tür sorular sormuş erkekler cevaplamış ama bir taneside çıkıp demiyor ki tiksiniyorum. sadece temiz olsun diyor hepsi. ki sen temizliğine dikkat ettiğini söylüyorsun..tabi her erkek aynı olmayabilir vajinadan tiksiniyor olmasının sebebi önceden ilişkiye girdiği pasaklı bir kadın olabilir ve eşini kadınlardan soğutmuş olabilir :) üzülmemelisin. burdaki çoğu yorum yapan arkadaşlar çok ilginç ve işe yarar fikirler öne sürmüşler. hepsini dinlemelisin. birşey biliyorlar ki konuşuyorlar. eşin eşcinsel bile olsa bunu sana söylemeyebilir. dedikleri gibi paravan evlilik yapmışta olabilir ne yazık ki. ya da eşcinsel olduğunu kendine bile itiraf edemiyordur tiksindiğini düşünüyordur kendini buna inandırmıştır. belkide senin istediğin gibi biri olmak için çaba gösteriyordur. lütfen biraz empati.. onu da anlamalısın. onunla evli olan sensin. bir sorun çıkmazsa bir ömürü birlikte geçirecek olanda sensin.. onu burdaki herkesten daha iyi tanıyorsun. eğer düzelicek herşey diyorsa ve buna çaba gösteriyorsa üstüne gitme fazla derim ben. burda kendini de düşünmek zorunda olduğun için çocukta yapma bence. ne olur ne olmaz. umarım eşin düzelir :)

vajinadan tiksinen erkek de olurmuş he bunu da duydum.......madem niye evlendin adam ..karındada onun oldunu bilmiyomuydun te allam..:47:

izlediği videolarda kadınlar ve erkekler var ama kadınlar hep liseli kızlar :( vücut temizliğime çok dikkat ediyorum o eve gelmeden mutlaka duşumu alıyorum kremleniyorum gecelikler falan da etki etmiyor o işini bitirip kalkmak istiyor. severek evlendik ama 6 ay gibi kısa bir sürede zamanla tenine alışırım falan diyor. tercihleri farklı olabilir 33 yaşına kadar beklemiş ve hemen çocuk istiyor. terch ettiği pozisyon gay pozisyonları.... çok üzgünüm...

Iıııyyyyyyyyyyyyy! Allahımm nolur iyileri çıkar karşımıza henüz nişanlıyım böyle şeyler hiç konuşmadık evlenmeden öğrenmek istiyorum bu tarz tercihlerini.Nasıl açsam konuyu.Böyle okudukça bende korkuyorum :(

1 yıllık konuyu hortlatmışsınız yine, nasıl buluyorsunuz anlamıyorum ki.

Back
X