Canım bende kendime böyle bir yenilenme programı yapmak istiyorum ama yoğunluk olunca yapamıyor insan. Yapamayınca da takıntı yapıyorum böyle şeyleri o yüzden kilolarımdan tamamen kurtulanaa kadar spor ve bakımı bir kenara bıraktım. Umarım sen başarılı olursun.3 Aralık pazartesi baslayip cumaya kadar yogun spor, diyet , cilt ve vücut bakımı kampına girmeye karar verdim kendi kendime evde 5 günlük bir yenilenme yaşamayı planlıyorum haftasonuna yepyeni bir ben olacağım
Diyet: 5 gunde 5 kilo diyetiyle en az -3 kilo
Spor:sauna sort ve zayiflama ayakkabilarimla Koşu bandinda tempolu gun boyu toplamda 3 saat yuruyus, 30 dk plates
Diger bakim: yüz ve vücut peelingi, manikür, pedikür, sac nemlendirici maske, vucut sıkılastırıcı krem masajları
Böyle yogun programlar uyguladigimda daha basarili oluyorum iş en azindan bu bakimli halimi korumaya kaliyor diger türlü uzun zamana yaydigmda bezginlik olusuyor , birini yapsam digerine üşeniyorum bakalim basarılı olacakmıyım nekadarını basarabilicem merak ediyorum:)
kızlar ben kilo verdim kendimi saldım iyicene çok bakımsız oldum ya ne yapmalıyım nasıl giyinmeliyim cevap bekliyorum artık kendimi aynada görünce maymuna benzetiyorum yaaaaa
3 Aralık pazartesi baslayip cumaya kadar yogun spor, diyet , cilt ve vücut bakımı kampına girmeye karar verdim kendi kendime evde 5 günlük bir yenilenme yaşamayı planlıyorum haftasonuna yepyeni bir ben olacağım
Diyet: 5 gunde 5 kilo diyetiyle en az -3 kilo
Spor:sauna sort ve zayiflama ayakkabilarimla Koşu bandinda tempolu gun boyu toplamda 3 saat yuruyus, 30 dk plates
Diger bakim: yüz ve vücut peelingi, manikür, pedikür, sac nemlendirici maske, vucut sıkılastırıcı krem masajları
Böyle yogun programlar uyguladigimda daha basarili oluyorum iş en azindan bu bakimli halimi korumaya kaliyor diger türlü uzun zamana yaydigmda bezginlik olusuyor , birini yapsam digerine üşeniyorum bakalim basarılı olacakmıyım nekadarını basarabilicem merak ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?