5 günlük yogun zayıflama ve bakım kampına cekiyorum kendimi

Dilemmaaa

bekle beni 31 Aralık
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
74
0
296
Konya
3 Aralık pazartesi baslayip cumaya kadar yogun spor, diyet , cilt ve vücut bakımı kampına girmeye karar verdim kendi kendime evde 5 günlük bir yenilenme yaşamayı planlıyorum haftasonuna yepyeni bir ben olacağım;)

Diyet: kalori hesabi, bol su, yesil cay artik kac gram verirsem
Spor:sauna sort ve zayiflama ayakkabilarimla Koşu bandinda tempolu gun boyu toplamda 3 saat yuruyus, 30 dk plates
Diger bakim: yüz ve vücut peelingi, manikür, pedikür, sac nemlendirici maske, vucut sıkılastırıcı krem masajları

Böyle yogun programlar uyguladigimda daha basarili oluyorum iş en azindan bu bakimli halimi korumaya kaliyor diger türlü uzun zamana yaydigmda bezginlik olusuyor , birini yapsam digerine üşeniyorum bakalim basarılı olacakmıyım nekadarını basarabilicem merak ediyorum:)

Son düzenleme:
3 Aralık pazartesi baslayip cumaya kadar yogun spor, diyet , cilt ve vücut bakımı kampına girmeye karar verdim kendi kendime evde 5 günlük bir yenilenme yaşamayı planlıyorum haftasonuna yepyeni bir ben olacağım;)

Diyet: 5 gunde 5 kilo diyetiyle en az -3 kilo
Spor:sauna sort ve zayiflama ayakkabilarimla Koşu bandinda tempolu gun boyu toplamda 3 saat yuruyus, 30 dk plates
Diger bakim: yüz ve vücut peelingi, manikür, pedikür, sac nemlendirici maske, vucut sıkılastırıcı krem masajları

Böyle yogun programlar uyguladigimda daha basarili oluyorum iş en azindan bu bakimli halimi korumaya kaliyor diger türlü uzun zamana yaydigmda bezginlik olusuyor , birini yapsam digerine üşeniyorum bakalim basarılı olacakmıyım nekadarını basarabilicem merak ediyorum:)
Canım bende kendime böyle bir yenilenme programı yapmak istiyorum ama yoğunluk olunca yapamıyor insan. Yapamayınca da takıntı yapıyorum böyle şeyleri o yüzden kilolarımdan tamamen kurtulanaa kadar spor ve bakımı bir kenara bıraktım. Umarım sen başarılı olursun.

kızlar ben kilo verdim kendimi saldım iyicene çok bakımsız oldum ya ne yapmalıyım nasıl giyinmeliyim cevap bekliyorum artık kendimi aynada görünce maymuna benzetiyorum yaaaaa :50:

kızlar ben kilo verdim kendimi saldım iyicene çok bakımsız oldum ya ne yapmalıyım nasıl giyinmeliyim cevap bekliyorum artık kendimi aynada görünce maymuna benzetiyorum yaaaaa :50:

Neden boyle hissediyorsun yuzun cokmu zayifladi bendede ayni sorun var yuzum zayifladikca yasli gorunuyor malesef ama insanin kendi icinde bitiyor her sey kisacaaa BEN DUNYANİN EN GUZEL KADİNİYİMMMM diyceksin aynaya bakip bak nasil giyinip suslenesin geliyor :)) giy mis gibi acik renk kiyafetleri zayif zayif oh mis
valla bakmasam ben bakmazdim kendime 2 bucuk yasinda cocugum bi yandan ev isleri gucleri bi yandan istifa ettigim kurumdaki arkadaslarimin terfi haberleri bi yandan sosyal hayatim cok az :( ama yinede birakmadim kendimi halbuki hiiiic icimden gelmiyor hep uyuyasim var birakiversem kendimi

ne güzel program hazırlamışsın kendine:46:
bende yapmayı çok isterim ancak 2çocuk okul ev işi falan,vakit kalmıyo
inşallah çok güzel bir şekilde uygulayıp hedefine ulaşırsın...

Diyet: 5 gunde 5 kilo diyetiyle en az -3 kilo

Çok özendim ya sana herkesin senin gibi bi arkadaşa ihtiyacı var bence.bende yapmak istiyorummmmmm

Canına kastın mı var.5 günde 3 kg. verilir mi verirsinde 10 günde 5 kg. olarak geri alırsın.Böyle şok diyetlerle böbrekleri biten insanları hiç mi duymadınız.Birde bu tip diyetler metebolizmayı bozuyor. Dünya sağlık örgütünün tavsiyesi ayda 4 kg. Siz bilirsiniz ama yapmayın.

İnsan bir plan yapmadan önce "saglikli olursam" diye önden bi giris yapması gerekiyormus bunu ogrenmis bulunuyorum:)) bu sabah bir uyandim yutkunamiyorum bile bogazim şişmiş halsizimmm mutsuzummm pazar gunu hava guzel diye acik havada kaldim carpti galiba haliyle diyet falan intahar olurdu ama elimden geldigince bakimlarimin bir kismini yaptim

Sabah kahvaltimda peynir ekmek yesilcay gibi gidalar tukettim ogleden sonra halsizligim azalinca 2 saat ev temizligi 30 dk oglumla dans :)
ikindi 1bardak light sut karışık meyveli bugday gevregi, biraz yogurt, kiymali makarna
Yuzume peeling yaptim
Ara elma

Aksam firinda kofte, patates, biraz ekmek
Avm de yuruyus 30 dk
Vucut peelingi tirnak manikuru yaptim

Bogazim hala cok agriyor ama halsizligim yok insan kendini şımartınca halsizlik falan kalmiyor

Canina kastinmi var diyen arkadasim cok tesekkur ederim dusunceli tavrin icin haklisin bazen insan heycanlaniyor boyle yollara basvurmaya niyetleniyor ama goruldugu uzere sadece niyetlendigimle kaldim :) en iyi ben bilirim saglikli beslenerek ayda 3 kilo verilmesinin en dogru ve kalici yontem oldugunu (1 bucuk yil once 5 ayda 10 kilo verdim ve korudum) bir çılgınlık yapiyim dedim ama ilahi bir isaret gibi daha baslamadan hasta oldum

Back
X