5.günü test yapan var mı?

ADAM

ÇILGINIM VE DE DUYGUSALL
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.191
4
116
46
Bursa
kızlar yarın sabah 5.günüm....acaba diyorum ilk idrarla test yapsam görünme şansı var mı?eşim yok diyo çıkmaz diyo ama benim içimden yapmak geliyo...aranızda yapan yok mu yaf?hihoyyyt

kaydirigubbakcemile2ben sana dedim di mi sen hergün yap bitane eğlencesine diyekaydirigubbakcemile2 bide bana yok o kadar da değil dediydin.bende senin gibiydim tatlım hatta ben 5. gün gidip kanda baktırdım ve sonuç 1.40 küsur birşey çıkmıştı.o zamanlar tutmadı diye ağlaya ağlaya içim çıkmıştı.sonra 12. gün o bir küsürlük sonuç 355 e yükselmişti.boşuna paralamışım yani kendimi.benim hikayem böyle tatlım yinede sen bilirsin istiyorsan yap tabiki kim tutabilir ki senikaydirigubbakcemile5

ama ben her gün değil:umursamaz:
sadece üç kere yapacamsırnaşık şey
lansor ne bilem aslında idrarda çıkmaz biliyom ama gene de oynamak istiyomkaydirigubbakcemile2

Adam ben 7. günde yaptım idrar testini ve aklım karıştı biliyorsun , bugünde 8. günüm ve sabahı zor ettim ancak saat 5,30 a kadar dayandım,anlayacağın hiç kafanı karıştırma testlerle , insan zaten tek çizgi görünce de ister istemez morali bozuluyor bence biraz daha en azından 3-4 gün daha bekle adamcım...

canım 5. gün cok erken kan tahlili için bile erken.bosu bosuna kendini üzme derim taavsiye.bütün arkadaslarım cok erken yaptıklarında üzüldülerr.azıcık sabret gününü bekle o sevinci bir kere ve cok güzel yaasa.

kötükedihüso5 gun yapın moralınız bozulsun......................................ya ben yapmayın dıyorum kız barı onuncu gun ols kızıyorum bak......

bu sabah 4 te çişim geldi gidip yaptım
ama sonuç negatifmafoldumben
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:a015:

Adam ben 7. günde yaptım idrar testini ve aklım karıştı biliyorsun , bugünde 8. günüm ve sabahı zor ettim ancak saat 5,30 a kadar dayandım,anlayacağın hiç kafanı karıştırma testlerle , insan zaten tek çizgi görünce de ister istemez morali bozuluyor bence biraz daha en azından 3-4 gün daha bekle adamcım...

toprak sen de tek çizgi mi çıktısenağlama

canım 5. gün cok erken kan tahlili için bile erken.bosu bosuna kendini üzme derim taavsiye.bütün arkadaslarım cok erken yaptıklarında üzüldülerr.azıcık sabret gününü bekle o sevinci bir kere ve cok güzel yaasa.

haklısın hayatım....senin oldu mu bebişin:sinifsinif:

kötükedihüso5 gun yapın moralınız bozulsun......................................ya ben yapmayın dıyorum kız barı onuncu gun ols kızıyorum bak......

muallimcim dayanamıyoooooooooooooooooooooooooooom:sinifsinif:
dayanamıyom elimde değilllllllllllllllllllllllll :gitme:

haklısın hayatım....senin oldu mu bebişin:sinifsinif:

yok canım tranfer oldu bekliyoruum bende.bak cımaz dedik dinlemedin bişey biliyoruz da sölüyoruz.kendini üzdüünnn.sabret tahlil gününde kan tahlili yaptır söz dinle acıık.

yok canım tranfer oldu bekliyoruum bende.bak cımaz dedik dinlemedin bişey biliyoruz da sölüyoruz.kendini üzdüünnn.sabret tahlil gününde kan tahlili yaptır söz dinle acıık.

senin kaçıncı günün canımmmsenağlama

günaydin arkadaslar.mübarek regaip kandilimiz kutlu olsun hepinizin.rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul edip tez zamanda hayirli,saglikli,güzel ahlakli evlatlar versin.

günaydin arkadaslar.mübarek regaip kandilimiz kutlu olsun hepinizin.rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul edip tez zamanda hayirli,saglikli,güzel ahlakli evlatlar versin.

amin canım hepimize mübarek olsun....:Saruboceq:

amin canım bu mübarek kandil günü hepimizin duaları kabul olsun..kandiliniz mübarek olsun..adamcım benim 4.günü bugün.

canım acele etme 5 çok erken yapma moralın bozulur ben son güne kadar sabredtim sevincinide üzüntünüde o güne bırak derim ama yine sen bilirsin inşaalh sevinçli haberini alırız canım

canım acele etme 5 çok erken yapma moralın bozulur ben son güne kadar sabredtim sevincinide üzüntünüde o güne bırak derim ama yine sen bilirsin inşaalh sevinçli haberini alırız canım

sağol hayatım umarım herkesin dileği gerçek olur....:Saruboceq:

ay canım delimisin yahu :umursamaz:
5. gün pozitif çıkarmıymış hiç :mymeka:
blast olsa anlarımda normal embriyor:mymeka:
deliriyorsun biliyorum ama az sabır kuşum az sabır:CüvCüv:
strese sokma bebeleri zemuszemus

ay canım delimisin yahu :umursamaz:
5. gün pozitif çıkarmıymış hiç :mymeka:
blast olsa anlarımda normal embriyor:mymeka:
deliriyorsun biliyorum ama az sabır kuşum az sabır:CüvCüv:
strese sokma bebeleri zemuszemus

ay nebiliym dayanamadım dıptıscımopuyorumnanaktan